Meditatiebundel:
Energetisch bewustzijn & tantra

lotus-80463E.png
lotus-80463E.png

Video teaching & vijf verinnerlijkende invoeloefeningen die je thuisbrengen tot in je wezen

voorkant-leven-in-openheid.jpg

De introductie-bundel bestaat uit een pdf-document van 9 pagina's met:

Meditatievideo met Anandajay, waarin hij je meeneemt door de vier fasen van de Light of Being-Meditatie.
Vijf verinnerlijkende invoeloefeningen die het thema relatie tastbaar ervaarbaar maakt.

Eén oefening is op basis van muziek: de Shiva-Shakti puja. De bundel is ook incl. muziek verkrijgbaar.

Prijs: €

50

Speelduur video: 32:34 minuten

In deze begeleide Light of Being-Meditatie is de waarde van tantra het uitgangspunt. De meditatie is tantrisch doordat je alles tegelijkertijd de ruimte geeft. Je geeft ruimte aan alles wat voelbaar is in je hoofd, je brein en je bewustzijn (eerste fase), in je hartgebied en je gevoelsbeleving, van de diepste diepte tot de oppervlakkigste oppervlakte (tweede fase), in je bekken, je basis, je zijn, je existentie, vruchtbaarheid en seksualiteit (derde fase) en je geeft ruimte aan zowel je eigen bestaan als aan al het andere dat bestaat (vierde fase), allemaal tegelijkertijd. Het brengt je tot in de heelheid van je mens zijn en laat je tastbaar voelen dat je deel bent van de schepping.

De fysieke en energetische invoeloefeningen op de inspiratiebladen zijn ontleend aan de twaalf Light of Being werkvormen van Anandajay, die een ingang zijn tot je spirituele diepgang en je ondersteunen in de relatie met je ziel en een leefwijze die daarop aansluit. Het zijn oefeningen van elk circa tien tot twintig minuten, die je gedurende een langere periode dagelijks kunt doen, alleen of met iemand anders, als zelfstudie of als een gebaar van zelfliefde. Je wordt begeleid in de Light of Being-Meditatie, ShantiYoga, PeaceBreathing, MantraPrayers, ChakraHealing en KoshaMassage. De muziek die bij een paar van deze oefeningen wordt gebruikt, is separaat via onze winkel te bestellen.

De video en de inspiratiebladen maken deel uit van het Light of Being jaarprogramma met de titel ‘Heelheid en Stilte’. Dit programma bestaat uit vier meditatievideo’s die over het jaar verspreid verschijnen, vier inspiratiebladen, vier maal een mailmogelijkheid met Anandajay, en een zomerweek in zijn centrum in Hergersberg, waar hij je (in groepsverband) persoonlijk in deze en andere thema’s begeleidt.

Video en invoeloefeningen

bij het thema 'Tantra'


  1. Meditatievideo van Anandajay: de waarde van ‘Tantra’ in de Light of Being-Meditatie.

  2. ShantiYoga:  De adelaar of mythische vogel pose - garudasana.

  3. PeaceBreathing: Nadi shodhana pranayama – energiebanen reinigende ademhaling.

  4. MantraPrayers: de Shiva-Shakti puja - een gebed voor de ontmoeting van de Universele Vader en Goddelijke Moeder (de beginselen van alle schepping).

  5. ChakraHealing: Relationeel bewustzijn bevorderen met betrekking tot anderen.

  6. KoshaMassage: Craniosacrale massage.Meditatie

is het open, vrije en liefdevolle bewustzijn

dat ons, volledig in relatie met ‘al wat is’,

lichtend, verwarmend en in verbondenheid

begeleidt door ons dagelijkse ontwaken heen.


Anandajay