Inzichtbundel:
Energetisch bewustzijn & tantra

lotus-80463E.png
lotus-80463E.png

Video teaching & vijf inzichtgevende invoeloefeningen voor een spiritueel georiënteerd leven

voorkant-leven-in-openheid.jpg

De introductie-bundel bestaat uit een pdf-document van 8 pagina's met:

Inzichtvideo over de waarde van tantra van Anandajay.

Vijf inzichtgevende invoeloefeningen die het thema 'Tantra' tastbaar ervaarbaar maken.

Twee oefeningen zijn op basis van muziek: Tattvamasi mantra en Shiva Embrace song. De bundel is ook incl. muziek verkrijgbaar.

Prijs: €

50

Speelduur video: 57:35 minuten

In de inzichtmeditatie neemt Anandajay je mee in het tantrisch, open voelen van een ander mens vanuit je aura, vanuit je uitstraling, vrij van de beperking van je denkbeelden of wat je vindt, om de ander echt te ontmoeten, te voelen, te leren kennen en te kijken hoe het is om met diegene samen te zijn. Je doorvoelt daarbij de waarde van liefde, vriendschap, relatie en intimiteit en het diepgaand vrijgeven van de werkelijkheid, van de echtheid, van de schoonheid, van je diepste kern waar je zo naar verlangt.

De fysieke en energetische invoeloefeningen op de inspiratiebladen zijn ontleend aan de twaalf Light of Being werkvormen van Anandajay, die een ingang zijn tot je spirituele diepgang en je ondersteunen in de relatie met je ziel en een leefwijze die daarop aansluit. Het zijn oefeningen van elk circa tien tot twintig minuten, die je gedurende een langere periode dagelijks kunt doen, alleen of met iemand anders, als zelfstudie of als een gebaar van zelfliefde. Je wordt begeleid in LightMessenger, LovesharingTantra, Heartsinging, AuraAwakening, SacredDance en SoulGuidance. De muziek die bij enkele van de oefeningen wordt gebruikt is verkrijgbaar via de introductiebundel inclusief muziek.

De video en de inspiratiebladen maken deel uit van het Light of Being jaarprogramma ‘Ontwaken en Leven’. Dit programma bestaat uit vier themavideo’s, vier inspiratiebladen, samen met een mailmogelijkheid met Anandajay, en een zomerweek in zijn centrum in Hergersberg, waar hij je (in groepsverband) persoonlijk in deze en andere thema’s begeleidt.

Video en invoeloefeningen

bij het thema 'Tantra'


  1. LightMessenger: themavideo over ‘Tantra’ van Anandajay.

  2. HeartSinging: de Tattvamasi mantra beluisteren, meezingen of als achtergrond opzetten bij de oefeningen.

  3. LovesharingTantra: mensen voelen.

  4. AuraAwakening: mensen voelen in je aura.

  5. SacredDance: de empathie uitdrukken, van waaruit je met jezelf en anderen omgaat als verwanten

  6. SoulGuidance: enkele handreikingen om je voor de kwaliteit van tantra te openen.


De werkelijkheid die we ervaren

is een uitkristallisering

van hoe open je relatie is

met wie je werkelijk bent.


Anandajay