lotus-80463E.png
yoga-kop.jpg
lotus-80463E.png

SoulGuidance: de craniosacrale basis

SoulGuidance is een individueel toegespitste,

spirituele ontwikkeling,

die beantwoordt aan je wens

om meer met je bezieling in overeenstemming te leren leven.

SoulGuidance is een vorm van begeleiding, die je weer net zo diep in verbinding wenst te brengen met je diepste bestemming als intimiteit waarmee je als foetus verbonden was met je moeder, zodat je leert te leven vanuit de verbinding met wie en wat je wezenlijk bent.

SoulGuidance verbindt je, naast dat het je vanuit je eigen essentie de weg toont naar een evenwichtige, harmonische en bezielde leefwijze, met de in je cellen opgeslagen herinnering van hoe jij als foetus tijdelijk de meest essentiële levenswaarde in je moeders lichaam was.

lotus-80463E.png
DevotioneleYoga-kop.jpg
lotus-80463E.png

SoulGuidance: de spirituele inhoud

SoulGuidance is een vorm van spirituele begeleiding die zich vanuit een relationele betrokkenheid ontvouwt en waar respect voor jouw eigenheid en zelfstandigheid voorop staat. Zo’n liefdevolle inbedding is nodig om je innerlijk als een stabiele ondergrond te ervaren en te vertrouwen. Het onder begeleiding doorvoelen van de verbinding met je essentiële zijn en het samen ontdekken van wat je aan veiligheid en helderheid daarbij nodig hebt, zal je duidelijkheid geven over welke levensbewegingen relevant zijn om je handelen in overeenstemming te brengen met je innerlijke beleving.


SoulGuidance nodigt je uit om te voelen waar je op dit moment in je leven bent en hoe zich dat verhoudt tot je behoeften, je eigenheid en je bestemming. Je opent je daardoor voor je innerlijke kompas als het enige aan jou eigene dat jouw leven de juiste richting kan geven. 

Deze begeleidingsvorm wenst jou in je meest oprechte levenswensen te dienen, zodat je vrijuit de bloem kunt zijn die jij bent.


SoulGuidance geeft je de mogelijkheid om wezenlijke of tijdelijke levensvraagstukken vanuit de spirituele dimensie te leren verstaan. Ze gaat in op hoe je via mailcontact, persoonlijke gesprekken en het ervaren van inhoudelijke teksten, puja’s en mantra’s, een intensief en intiem proces kunt ondergaan als een soort begeleide bedevaartstocht (of hoe je anderen daarin leert te begeleiden). Zo’n verinnerlijkende reis maak je immers om in een ander soort relatie met jezelf te komen en de inspiratie op te doen die je levenswijze meer inhoud en diepgang geeft.

 
 

Activiteiten Anandajay

lotus-80463E.png
DevotioneleYoga.jpg
lotus-80463E.png
teachings-B.jpg

In deze retraite kun je de twaalf Teachings diepgaand en in hun samenhang leren kennen. Alle werkvormen ondersteunen de incarnatie van liefde, licht en vrede in jou, zodat die essentiële kwaliteiten in je dagelijkse leven een plaats kunnen krijgen en jij via je leefwijze ook licht en vrede doorgeeft aan de wereld.

anandajay-home_edited.jpg

In de periode van mei tot en met oktober zijn er doorlopend mogelijkheden om één of een reeks individuele ontmoeting(en) met Anandajay te boeken voor gesprekken, healing, supervisie in de twaalf Teachings, relatievraagstukken en andere levensvragen.

 
HeartSinging.jpeg

Individueel specialisatietraject

Integreren van de teaching in je werkveld

Waar:

Bijdrage:

Door:

LoB Centrum (B) of NL, in overleg

in overleg

Je leert de werkvorm kennen in al haar lagen en in hoe zij werkt. Als je mensen begeleidt in hun ontwikkeling, kan deze specifieke, spirituele kennis van het menszijn je werkwijze ondersteunen en verdiepen. Programma en bijdrage worden gebaseerd op je persoonlijke situatie.

Data:

In overleg

HeartSinging.jpeg

Individueel consult

Heling en herijking van het contact met jezelf

Waar:

Bijdrage:

Door:

€ 60 per uur

Via alle twaalf werkvormen wordt er, via individuele consulten, spiritueel georiënteerde levensbegeleiding gegeven. Ontdek hoe onder al je levensvragen, uitdagingen, mogelijkheden en zorgen, een innerlijke bron van liefde, diepe vrede en stil geluk als stabiliteit in je aanwezig is.

Data:

Op afspraak

meditatie-yoga-voet.jpg