lotus-80463E.png
yoga-kop.jpg
lotus-80463E.png

SacredDance: de craniosacrale basis

SacredDance is een vorm van verinnerlijkende en heel makende dans,

die je zowel onderling verbindt

als individueel een vreugdevolle, spirituele vrijheid laat ervaren.

In deze gewijde dans laat je lichamelijke beweging, gevoelsmatige vrijheid en energetische doorstroming harmonisch samengaan met de ruimtelijkheid om je heen.  Aan de hand van de choreografie die Anandajay bij het door hem gecomponeerde en anderhalf uur durende muziekstuk ‘Sri Ananda Mantra’ heeft ontwikkeld, breng je via het maken van devotionele bewegingen met zowel je bovenlichaam als je bekken ook de craniosacrale verbinding in evenwicht. Vanuit je verlangen om de liefde van je ziel vrij te uiten en met anderen te delen (horizontale verbinding) en je openheid voor de craniosacrale verbinding gedurende je bewegingen (verticale verbinding) kom je al dansend in een bad van vreugde en liefde terecht.

SacredDance laat je de vreugdevolle diepgang van je diepste, ware natuur en bezieling, ervaren. Op het fysieke vlak verbindt het je dan ook met de in je onbewuste nog aanwezige herinnering van dat je als gevolg van het diepste, natuurlijke verlangen van je moeder (en de vader), zowel het krachtige begin (bevruchting en embryo) als de in haar volgroeiende vrucht (foetus) bent geweest.


Beide, het opengaan voor je ziel en het ontstaan van nieuw leven, zijn de meest wonderbaarlijke en meest vervullende waarheden van het aardse bestaan.

lotus-80463E.png
DevotioneleYoga-kop.jpg
lotus-80463E.png

SacredDance: de spirituele inhoud

Voor de SacredDance van The Light of Being schreef ik een choreografie en muziekstuk genaamd Sri Ananda mantra (mantra van spiritueel geluk). Deze Sri Ananda Rasa dans begeleidt je om de vreugde die jij in je innerlijk ervaart, via je lichaam en door je aura heen, tot uitdrukking te brengen. Elk aspect van deze anderhalf uur durende dans brengt je in verbinding met de diepte van jezelf en laat je al dansend deelgenoot zijn van de veelomvattende schepping om je heen.

De SacredDance is een gewijde, helende dans, waarbij de bewegingen vanuit jouw innerlijk naar buiten toe vorm krijgen. De Sri Ananda Rasa dans nodigt je dan ook uit om ontvankelijk en sensitief te zijn voor zowel je innerlijke aanwezigheid als voor de eerbied waarmee je je bewegingen tot uitdrukking brengt. De dans geeft je de ruimte om, vanuit die diepte tot in de ruimte om je heen, jouw sacrale, devotionele en spirituele gevoelens van vreugde over je existentie tot expressie te brengen. Door je levensvreugde door jou heen tot vloeiende bewegingen te laten uitgroeien, vier je dansend het vreugdesfeest van het leven, raak je emotioneel bevrijd en leer je om op een sensitievere manier te leven.

 
 

Activiteiten Anandajay

lotus-80463E.png
DevotioneleYoga.jpg
lotus-80463E.png
teachings-B.jpg

In deze retraite kun je de twaalf Teachings diepgaand en in hun samenhang leren kennen. Alle werkvormen ondersteunen de incarnatie van liefde, licht en vrede in jou, zodat die essentiële kwaliteiten in je dagelijkse leven een plaats kunnen krijgen en jij via je leefwijze ook licht en vrede doorgeeft aan de wereld.

anandajay-home_edited.jpg

In de periode van mei tot en met oktober zijn er doorlopend mogelijkheden om één of een reeks individuele ontmoeting(en) met Anandajay te boeken voor gesprekken, healing, supervisie in de twaalf Teachings, relatievraagstukken en andere levensvragen.

 
HeartSinging.jpeg

Individueel specialisatietraject

Integreren van de teaching in je werkveld

Waar:

Bijdrage:

Door:

LoB Centrum (B) of NL, in overleg

in overleg

Je leert de werkvorm kennen in al haar lagen en in hoe zij werkt. Als je mensen begeleidt in hun ontwikkeling, kan deze specifieke, spirituele kennis van het menszijn je werkwijze ondersteunen en verdiepen. Programma en bijdrage worden gebaseerd op je persoonlijke situatie.

Data:

In overleg

HeartSinging.jpeg

Individueel consult

Heling en herijking van het contact met jezelf

Waar:

Bijdrage:

Door:

€ 60 per uur

Via alle twaalf werkvormen wordt er, via individuele consulten, spiritueel georiënteerde levensbegeleiding gegeven. Ontdek hoe onder al je levensvragen, uitdagingen, mogelijkheden en zorgen, een innerlijke bron van liefde, diepe vrede en stil geluk als stabiliteit in je aanwezig is.

Data:

Op afspraak

meditatie-yoga-voet.jpg