lotus-80463E.png
yoga-kop.jpg
lotus-80463E.png

PeaceBreathing: de craniosacrale basis

De PeaceBreathing is een ademhalingsbegeleiding,

die je volledige ademruimte op een organische manier vrij maakt,

innerlijke vrede in je laat ontstaan

en via je aura je energetische beleving harmoniseert.

PeaceBreathing zorgt voor een vredig makende ademhalingsbeleving, waarin de adem diepgaand je innerlijk en je hele lichaam aanraakt, waardoor je ook met je aura verbonden raakt. Je herinnert je daardoor hoe je als foetus de adem van je moeder in haar lichaam ervaren hebt.

PeaceBreathing raakt zowel je innerlijk, je lichaam, je huid als je aura aan en verbindt je, naast dat ze je ruimte en openheid geeft, met de in je cellen opgeslagen herinnering van de eb en vloed bewegingen van de adem van je moeder, toen je als foetus in het omhullende moederlichaam naar je geboorte toegroeide.

lotus-80463E.png
DevotioneleYoga-kop.jpg
lotus-80463E.png

PeaceBreathing: de spirituele inhoud

In de PeaceBreathing is alle diepgang van westerse ademtherapie en oosterse yoga-pranayama teruggebracht tot één vredegevende ademwijze. In de PeaceBreathing laat je je hele bestaan gedragen worden door de fundamentele bewegingen van de adem, die altijd in relatie staat met de ruimte om je heen en met al het andere leven dat ook vanuit dezelfde ruimte ademt, ook uit dezelfde bron drinkt. Adem verlangt ernaar om vrij zichzelf te zijn in zijn bewegingen en vrij te zijn om onbegrensd te stromen.


Alles wat vrijheid krijgt, wat ruimte krijgt, voelt zich geliefd omdat het mag bestaan. Een ademstroom die in een open ruimte onbegrensd mag plaatsvinden, zal je dan ook het gevoel geven geliefd te zijn door het leven zelf.

Daarbij is de uitademing zo geschapen dat ze je weer helemaal naar binnen tot bij jezelf brengt en je aan een diep gevoel van innerlijke vrede herinnert, terwijl de inademing je alles geeft wat je nodig hebt om te leven, bewust te zijn en je krachtig te voelen en je daardoor herinnert aan de schoonheid van het bestaan. De adem brengt je via het ervaren van deze schoonheid en vrede bij de essentie van het leven.


PeaceBreathing is een vorm van adembewustzijn, die zich, vanuit verlangen naar vrijheid, ruimte en vrede, organisch ontvouwt, zoals het tot bloei komen van een bloem (inademing). De natuurlijke vrede die daardoor voelbaar wordt, gaat vanzelf naadloos samen met de liefde van je spirituele hart en werkt van daaruit via affectie en compassie door op het omgaan met anderen en het leven als geheel (uitademing).

 
 

Activiteiten Anandajay

lotus-80463E.png
DevotioneleYoga.jpg
lotus-80463E.png
teachings-B.jpg

In deze retraite kun je de twaalf Teachings diepgaand en in hun samenhang leren kennen. Alle werkvormen ondersteunen de incarnatie van liefde, licht en vrede in jou, zodat die essentiële kwaliteiten in je dagelijkse leven een plaats kunnen krijgen en jij via je leefwijze ook licht en vrede doorgeeft aan de wereld.

anandajay-home_edited.jpg

In de periode van mei tot en met oktober zijn er doorlopend mogelijkheden om één of een reeks individuele ontmoeting(en) met Anandajay te boeken voor gesprekken, healing, supervisie in de twaalf Teachings, relatievraagstukken en andere levensvragen.

 
HeartSinging.jpeg

Cursus PeaceBreathing (online)

Een vredegevende ademwijze

Waar:

Bijdrage:

Door:

Online via Zoom

€ 40 (4x)

Deze cursus Peacebreathing bestaat uit 5 online sessies waarin je kunt ervaren met wat deze vorm van ademhaling voor je kan betekenen. Het is een adembegeleiding die bevrijdt en verbindt. Je raakt vrij van spanning en beklemming en komt weer in verbinding met het leven in je en om je heen.

Data:

24/10, 14/11, 5/12 en 19/12

HeartSinging.jpeg

Individueel consult

Heling en herijking van het contact met jezelf

Waar:

Bijdrage:

Door:

€ 60 per uur

Via alle twaalf werkvormen wordt er, via individuele consulten, spiritueel georiënteerde levensbegeleiding gegeven. Ontdek hoe onder al je levensvragen, uitdagingen, mogelijkheden en zorgen, een innerlijke bron van liefde, diepe vrede en stil geluk als stabiliteit in je aanwezig is.

Data:

Op afspraak

HeartSinging.jpeg

Individueel specialisatietraject

Integreren van de teaching in je werkveld

Waar:

Bijdrage:

Door:

LoB Centrum (B) of NL, in overleg

in overleg

Je leert de werkvorm kennen in al haar lagen en in hoe zij werkt. Als je mensen begeleidt in hun ontwikkeling, kan deze specifieke, spirituele kennis van het menszijn je werkwijze ondersteunen en verdiepen. Programma en bijdrage worden gebaseerd op je persoonlijke situatie.

Data:

In overleg

meditatie-yoga-voet.jpg