lotus-80463E.png
yoga-kop.jpg
lotus-80463E.png

MantraPrayers: de craniosacrale basis

MantraPrayers zijn uitingen van spirituele poëzie of gebeden,

waarin je met bijpassende gebaren,

je eerbied voor je innerlijke waarden en je dankbaarheid voor je bestaan

tot uitdrukking brengt.

MantraPrayers zijn gebedsvormen die je emotioneel, fysiek, energetisch en spiritueel in harmonie en verstilling brengen. Daarbij herinneren ze je via de in het onbewuste opgeslagen ervaringen aan de fijne sfeerbeleving van het horen en voelen van de toegewijde, steeds herhaalde woordelijke of gevoelsmatige liefkozingen van de moeder en eventueel vader of anderen, toen je als foetus in de baarmoeder was en deze aandacht als helend (heilig) ervoer. 

De MantraPrayers verbinden je met de in je cellen opgeslagen herinnering van de herhaalde dankbaarheid van je moeder voor de vrucht die je was en de wonderbaarlijke verbinding met de natuur en de oerkracht van het leven die zij daardoor ervoer.

lotus-80463E.png
DevotioneleYoga-kop.jpg
lotus-80463E.png

MantraPrayers: de spirituele inhoud

De door mij uitgebrachte MantraPrayers (puja’s) zijn mantra-verzen, die ontstaan zijn vanuit de behoefte om dankbaarheid te uiten voor de waarden die jij als de rijkdom van je bestaan ervaart. Dankbaarheid is een van de meest helende gevoelswaarden, omdat het bekrachtigt wat je allemaal wél ervaart, wél beseft en waar je wél van geniet.


Dankbaarheid laat je dan ook nog verder opengaan voor dat wat jij in je bestaan als waardevol ervaart en zet je aan om die ontroering, verstilling, blijdschap, liefde of vreugde tot uiting te brengen. 

De aangereikte MantraPrayers bestaan uit muziekstukken van ongeveer een half uur, waarin korte Sanskriet mantra’s omhuld worden met passende muziek en ritmisch worden herhaald. De gebaren die je daarbij maakt, ondersteunen je om op een energetische en devotionele manier met de levenswaarden die bezongen worden in contact te zijn.


De twaalf MantraPrayers die ik voor je heb gemaakt, nodigen je uit om je diepe gevoelens van eerbied voor je essentie en de spirituele waarde van het leven tot uiting te brengen. Je komt daardoor steeds dieper met het gevoel van vreugde voor je eigen bestaan samen en dat is de meest waardevolle manier van in gebed zijn.

 
 

Activiteiten Anandajay

lotus-80463E.png
DevotioneleYoga.jpg
lotus-80463E.png
teachings-B.jpg

In deze retraite kun je de twaalf Teachings diepgaand en in hun samenhang leren kennen. Alle werkvormen ondersteunen de incarnatie van liefde, licht en vrede in jou, zodat die essentiële kwaliteiten in je dagelijkse leven een plaats kunnen krijgen en jij via je leefwijze ook licht en vrede doorgeeft aan de wereld.

anandajay-home_edited.jpg

In de periode van mei tot en met oktober zijn er doorlopend mogelijkheden om één of een reeks individuele ontmoeting(en) met Anandajay te boeken voor gesprekken, healing, supervisie in de twaalf Teachings, relatievraagstukken en andere levensvragen.

 
HeartSinging.jpeg

Individueel specialisatietraject

Integreren van de teaching in je werkveld

Waar:

Bijdrage:

Door:

LoB Centrum (B) of NL, in overleg

in overleg

Je leert de werkvorm kennen in al haar lagen en in hoe zij werkt. Als je mensen begeleidt in hun ontwikkeling, kan deze specifieke, spirituele kennis van het menszijn je werkwijze ondersteunen en verdiepen. Programma en bijdrage worden gebaseerd op je persoonlijke situatie.

Data:

In overleg

HeartSinging.jpeg

Individueel consult

Heling en herijking van het contact met jezelf

Waar:

Bijdrage:

Door:

€ 60 per uur

Via alle twaalf werkvormen wordt er, via individuele consulten, spiritueel georiënteerde levensbegeleiding gegeven. Ontdek hoe onder al je levensvragen, uitdagingen, mogelijkheden en zorgen, een innerlijke bron van liefde, diepe vrede en stil geluk als stabiliteit in je aanwezig is.

Data:

Op afspraak

meditatie-yoga-voet.jpg