lotus-80463E.png
yoga-kop.jpg
lotus-80463E.png

KoshaMassage: de craniosacrale basis

De KoshaMassage is een zachtaardige massage

die op de vijf energielagen rondom je ziel (kosha’s) inwerkt

en daardoor direct invloed uitoefent op je bewustzijn.

De massage harmoniseert de kosha’s op een vloeiende wijze,

zodat er zich een gevoel van allesomvattendheid ontvouwt,

waarin je bewustzijn vrede vindt.

De KoshaMassage nodigt je uit om open te gaan voor de haptonomische aanrakingen en bewegingen en je gevoed te laten worden door de energieën van de vijf energetische omhulsels van je ziel. De energiestromingen vanaf je ziel tot in je aura (horizontale verbinding) worden daardoor vrijer en ook de craniosacrale verbinding (verticale verbinding van kosmos en aarde) licht daardoor op, krijgt meer vrijheid en wordt harmonischer door die verfijning. 

Het ondergaan van een KoshaMassage verbindt je met de in je diepste ervaring aanwezige herinnering van je geliefd, heel en vrij voelen te midden van de omhulling van het moederlichaam gedurende je foetale fase.

lotus-80463E.png
DevotioneleYoga-kop.jpg
lotus-80463E.png

KoshaMassage: de spirituele inhoud

De KoshaMassage brengt op een subtiele manier openheid, beweging, vrijheid en stroming in de vijf energetische lagen rondom je ziel. De eerste, buitenste laag is de Annamaya kosha, die betrekking heeft op de cellen van je fysieke lichaam. De tweede laag is de Pranamaya kosha, die betrekking heeft op alle ruimten in je lichaam waarin energie beweegt. De derde laag is de Manomaya kosha, die betrekking heeft op de gevoelsmatige vrijheid van je denken, voelen en handelen. Nog dichter bij de ziel is er dan de Vijnanamaya kosha, die betrekking heeft op alles wat met licht, inzicht, weten en onderscheidingsvermogen te maken heeft en vervolgens is er nog de Anandamaya kosha, die betrekking heeft op je spirituele beleving van liefde, vrede en gelukzaligheid. Vandaar dat deze massage een bewustzijnsmassage kan worden genoemd. De aura is geen kosha, maar ontstaat door de gezamenlijke uitstraling van al deze lagen.

Om meer in overeenstemming te komen met het licht en geluk van de ziel, wat ieders meest ingeboren wens is, wordt tijdens de koshamassage zachtaardig met de fysieke referentiegebieden van deze energetische lagen omgegaan. Hierdoor word je op alle vijf bestaansdimensies aangesproken, zodat die weer krachtig en harmonisch als geheel kunnen samengaan en je omhullen. Hierdoor word je op alle vijf bestaansdimensies aangesproken, zodat die weer krachtig en harmonisch als geheel kunnen samengaan en je omhullen. 


Gedurende de massage worden vloeiende bewegingen op je lichaam, langs energiebanen en rondom je chakra’s gemaakt, die doorwerken tot in de uitstraling van je aura. Het lichaam raakt daardoor steeds dieper ontspannen, je energieën gaan vrijer stromen, je handelen komt meer in overeenstemming met je denken en voelen, je durft weer meer op je diepere weten te vertrouwen en je wordt je diepgaander bewust van je ziel en haar kwaliteit van gelukzaligheid. Je ervaart dan weer wat voor een schoonheid het holistische menszijn in zich draagt.

 
 

Activiteiten Anandajay

lotus-80463E.png
DevotioneleYoga.jpg
lotus-80463E.png
teachings-B.jpg

In deze retraite kun je de twaalf Teachings diepgaand en in hun samenhang leren kennen. Alle werkvormen ondersteunen de incarnatie van liefde, licht en vrede in jou, zodat die essentiële kwaliteiten in je dagelijkse leven een plaats kunnen krijgen en jij via je leefwijze ook licht en vrede doorgeeft aan de wereld.

anandajay-home_edited.jpg

In de periode van mei tot en met oktober zijn er doorlopend mogelijkheden om één of een reeks individuele ontmoeting(en) met Anandajay te boeken voor gesprekken, healing, supervisie in de twaalf Teachings, relatievraagstukken en andere levensvragen.

 
HeartSinging.jpeg

Individueel specialisatietraject

Integreren van de teaching in je werkveld

Waar:

Bijdrage:

Door:

LoB Centrum (B) of NL, in overleg

in overleg

Je leert de werkvorm kennen in al haar lagen en in hoe zij werkt. Als je mensen begeleidt in hun ontwikkeling, kan deze specifieke, spirituele kennis van het menszijn je werkwijze ondersteunen en verdiepen. Programma en bijdrage worden gebaseerd op je persoonlijke situatie.

Data:

In overleg

HeartSinging.jpeg

Individueel consult

Heling en herijking van het contact met jezelf

Waar:

Bijdrage:

Door:

€ 60 per uur

Via alle twaalf werkvormen wordt er, via individuele consulten, spiritueel georiënteerde levensbegeleiding gegeven. Ontdek hoe onder al je levensvragen, uitdagingen, mogelijkheden en zorgen, een innerlijke bron van liefde, diepe vrede en stil geluk als stabiliteit in je aanwezig is.

Data:

Op afspraak

meditatie-yoga-voet.jpg