De 12 Light of Being-Teachings

AuraAwakening

Maak kennis met de uitstraling van je chakra’s en leer de sferen van je aura kennen en geef ze kleur. Kleur wat je voelt en voel wat je kleurt. Dit vergroot je zelfbewustzijn en laat je innerlijke wijsheid wakker worden.

ChakraHealing

Deze healing heelt je chakra’s via pure levensenergie en verbind je weer met de kracht van je bestaan en bezieling. De aanraking van energetische healingpunten laat je helende levensenergie weer stromen, je opgebouwde spanningen laten los en je komt in een natuurlijk evenwicht.

Consulten met Anandajay

In de periode van mei tot en met oktober zijn er doorlopend mogelijkheden om een of een reeks individuele ontmoeting(en) met Anandajay te boeken.

Consulten met Teachers

Twaalf werkvormen als een spiritueel georiënteerde levensbegeleiding, via individuele consulten en scholing, specialisatie, individueel en in kleine groepen. Ontdek hoe onder alle problemen en zorgen, in jou een innerlijke bron van liefde, diepe vrede en stil geluk verborgen ligt.

Dagbijeenkomst Light of Being

Deze dag is bedoeld voor de deelnemers aan de Light of Being (GdI) dagen van Anandajay. Een viering van het Zijnslicht in ons, dat we uitnodigen om tot leven te komen via verschillende Light of Being werkvormen. Ruimte voor onderlinge uitwisseling is er ook...

HeartSinging

HeartSinging helpt je om te luisteren naar de diepere grondtoon, de ‘onhoorbare toon’, van je innerlijk en van het leven. De klanken die je maakt zijn reinigend en bevrijdend, je raakt weer meer afgestemd op je innerlijke stem.

Inspiratiebijeenkomsten

In deze bijeenkomsten begeleiden we de voel-oefeningen die horen bij de video’s van Anandajay. De oefeningen maken de thema’s van de video’s tastbaar ervaarbaar en brengen je thuis tot in je zijn.

KoshaMassage

Dit is een energetische massage die jou tot in je diepste diepte weer tot leven brengt. Met zachte aanrakingen worden de vijf energetische omhullingen (kosha’s) van de ziel wakker gemaakt. Je ervaart de weldaad van het thuiskomen in jezelf, je voelt je weer vredig, geborgen en geheeld.

Leven in openheid

Deze meditatieve bijeenkomsten met puja’s (mantragebeden) en teksten van Anandajay zijn maandelijkse momenten om je even vrij te maken van je verplichtingen en ruimte en aandacht te hebben voor jezelf.

Light of Being-Meditation

De Light of Being-Meditation nodigt je uit om via vier fases, vanuit de gewoonten van het ego af te dalen naar de zijnsbron in jezelf. Deze beweging brengt je van de oppervlakte naar je inhoud. Het bijzondere aan deze meditatie is dat haar verinnerlijkende beweging je ego organisch laat verzachten, zodat je inhoud helderder ervaarbaar wordt. 

LightMessenger

Een LightMessenger brengt, via lichaamswerk of andere groepsbegeleiding, spirituele boodschappen over, die het bewustzijn van mensen verlichten en vrijmaken voor de diepgang van het bestaan, zodat innerlijke vrede en oorspronkelijke saamhorigheid weer de liefdevolle basis vormen van een gelukkig bestaan.

LovesharingTantra

LovesharingTantra is het intiem in relatie gaan met datgene wat je in jezelf, het leven en anderen ontmoet. Wens je in je relatie meer diepgang en gezamenlijkheid? Verlang je ernaar om in vrijheid en liefde samen te zijn? Dit gaat over de wezenlijke relatie met jezelf en met anderen.