Renate Irion

lotus-80463E.png
lotus-80463E.png
Renate Irion

Al zo lang ik me kan herinneren voelde ik een verlangen om de diepere betekenis van mijn bestaan als mens tussen hemel en aarde te leren kennen. Wat is het geheim van het leven? Hoe maak ik daarmee contact en hoe deel ik dit met andere mensen? Ik heb er veel over gelezen en verschillende spirituele cursussen gevolgd, waarin steeds weer momenten van herkenning waren, maar pas toen ik een tekst over de betekenis van yoga las, werd ik diep geraakt door de zin: ‘yoga is een ingang om via het lichaam in verbinding te komen met je kern.’ Ik voelde dat dit voor mij de weg was om met mezelf, met het leven, met de schepper ook in een diepere gevoelsmatige verbinding te kunnen komen. Ik volgde een opleiding tot yogadocent en bezocht daarna verschillende bijscholingen, gaf ook met veel plezier les, maar ik miste echter de diepgang die mij in die ene zin zo had aangeraakt.


Pas toen ik jaren later Anandajay ontmoette en de opleiding tot Light of Being Yoga docent volgde, voelde ik dat deze geheel andere benaderwijze van spiritualiteit en van yoga een antwoord was op mijn vraag naar de diepere betekenis van het leven. Onder Anandajays begeleiding begon mijn ware spirituele ontdekkingsreis. Nu ging het niet meer om weten en verstaan, maar vooral om het innerlijke voelen, om mijn openheid voor het liefdevolle in mij en om de vrijheid deze energie werkzaam te laten zijn in mijn dagelijkse leven. Zo openbaarde zich in mij de weg naar mijn ziel, zo ervaar ik in momenten van openheid steeds weer opnieuw wat mijn ware en natuurlijke aard is.


Ook  alle andere opleidingen die ik bij Anandajay volgde, werden een ingang naar de essentie in mij.  Ik ontdekte dat ik niets hoefde te kunnen of te bereiken, dat alles waar ik naar verlang al in mij aanwezig is, de liefde, de vreugde, de vrede. In elke begeleidingsvorm wordt deze bevrijdende waarheid aangereikt.


Ik voel me dankbaar, dat ik nu als Teacher binnen de School of Spiritual Awareness vooral ook binnen de Duitstalige tak van de school deze ervaringen met anderen mag delen en doorgeven in de yoga- en meditatiecursussen,  in de Duitstalige opleiding tot yogadocent, die ik samen met Barbara geef, en in individuele begeleidingen zoals massage en healing.

Aanbod:

Alle teachings + Duitse yoga opleiding

0032 (0)80 215 504

kop-meditatie-2.jpg