Carina Bouwers

lotus-80463E.png
lotus-80463E.png
Carina Bouwers

Toen ik 21 jaar was, ontmoette ik de spirituele leraar Anandajay en zijn energie raakte me diep aan, omdat ik via zijn aanwezigheid mijn spirituele heimwee naar mijn bron voelde en mijn essentie gespiegeld zag in zijn aanwezigheid. Zijn spirituele onderricht heeft me sindsdien begeleid op mijn levensweg, een weg waarop ik me wens te laten begeleiden door mijn essentie. Een leven zonder deze essentie kan ik me niet voorstellen. Ik zou niet weten waar ik mijn verlangen, mijn kracht, mijn levensvreugde, mijn gevoelens van liefde en mijn inspiratie anders vandaan zou moeten halen.


Op mijn vijfendertigste, in 2005, heb ik mijn baan in Nederland opgezegd en mijn huis verkocht en ben ik naar België verhuisd, omdat ik voelde dat ik me door iets anders in mijn leven wenste te laten begeleiden dan de normale maatschappelijke conventies. Ik wenste dieper tot mezelf te komen en Anandajays levenwerk te ondersteunen.


Waar ik sterk door aangeraakt ben, mijn hele leven al, is het contrast tussen dat wat ik buiten me zie en dat wat ik binnenin me voel. Toch wist ik ergens in mezelf dat deze afgescheidenheid mede veroorzaakt wordt door mijn eigen afscheiden en oordelen. Langzamerhand voel ik dat echte vrede betekent, dat ik mezelf, de ander en de wereld helemaal aanneem, vanaf de oppervlakte tot de diepgang, en dat ik werkelijk helemaal niets meer afwijs of buitensluit.


In mijn dagelijkse leven ben ik lerares Nederlands en geschiedenis op een middelbare school in Oost-België, ben ik moeder van twee dochters, en geef ik Light of Being Yoga, zwangerschapsyoga en Heartsinging.


Het is vreugdevol als ik je door mijn begeleiding weer meer naar jezelf kan terugbrengen. Je bent niet alleen maar een mens die functioneert, maar je bent ook een waardevol en voelend, bezield mens. De kern van mijn begeleiding bestaat eruit, dat je weer meer naar je innerlijke stem leert luisteren, vriendschap met jezelf sluit en je eigen waarde weer ontdekt en leert kennen.

Aanbod:

Yoga, HeartSinging

0032 (0)80 881 671

kop-meditatie-2.jpg