Barbara van der Hoeven

lotus-80463E.png
lotus-80463E.png
Barbara van der Hoeven

In 2003 zette ik mijn eerste stappen in de Light of Being School of Spiritual Awareness en dat is het mooiste cadeau dat ik ooit aan mezelf heb gegeven. Deze school is de plek waar ik mijn spirituele thuis heb gevonden en waar ik me, verbonden met Anandajay en de andere teachers, herkend voel in mijn verlangen om een andere kwaliteit bij te dragen aan de wereld. Ik voel het als mijn missie om dat wat ik aan de school heb geleerd en ontdekt over mezelf en het leven, te delen met anderen en hen te ondersteunen in hun zoektocht naar de liefdevolle verbinding met zichzelf en met anderen, om zo het vreedzame geluk dat daarmee samengaat te kunnen ervaren.


Via persoonlijk gesprek, en ondersteund door verschillende Light of Being werkvormen, zoals meditatie, yoga, adembegeleiding, sacrale dans en pujabeleving, nodig ik je uit om tastbaar te ervaren dat  waar je naar verlangt, al in je is. Samen ontdekken we wat jou tegenhoudt om gelukkig, vrij en verbonden te zijn. En hoe een vredevolle en liefdevolle ontmoeting met dat wat je hierin belemmert blokkades doet smelten, zodat het leven weer kan stromen. Dat klinkt misschien erg poëtisch of te eenvoudig om waar te zijn, maar het is mijn eigen levende ervaring. De vele jaren ‘werken aan mezelf’ die nergens toe leidden, confronteerden mij op een gegeven moment met de enige andere weg: mezelf oprecht onder ogen zien in wie ik ben en hoe ik me gedraag, en die in mijn beleving zo tekortschietende en gekwetste mens met liefde te benaderen en aan te nemen. De liefde die al in mij bleek te wonen en op mij stond te wachten.


Het is die ervaring, die een andere levensruimte voor mij opende -  die van liefde in plaats van strijd - en die mij doet vertrouwen in de goedheid van het leven. Basale goedheid die voor iedereen toegankelijk is. Ik help je de, vaak verscholen, toegang tot die ruimte te ontdekken. Hier vind je je thuis, de basis van waaruit je de waardevolle verbinding met jezelf en ook met anderen kunt aangaan.


Voordat ik leerling werd van Anandajay was ik tien jaar verbonden aan de school voor Zijnsoriëntatie,  waar ik ben opgeleid tot zijnsgeoriënteerd begeleider, en mijn werk van heb gemaakt. Daarvoor was ik werkzaam als voorlichter en communicatieadviseur bij de overheid, waar ik als ‘bruggenbouwer’ en schakel tussen mensen ook mijn hart kon laten stromen.


Spreekt dit je aan, voel je dan van harte welkom voor een kennismakingsgesprek of lees elders op de website het programma aanbod van mij en mijn collega’s.

Aanbod:

Alle teachings + Duitse yoga opleiding

06 21 881 523

kop-meditatie-2.jpg