Annâme Meletopoulos

lotus-80463E.png
lotus-80463E.png
Annâme Meletopoulos

Een intens en pijnlijk gevoel van gemis en heimwee dat ik als kind steeds voelde en tevergeefs op allerlei ‘maatschappelijke’ manieren probeerde op te vullen, is uiteindelijk de grond geweest van mijn spirituele zoektocht. Naast mijn werk als docente Frans volgde ik een yoga opleiding en gaf ik yogalessen. Ik bleef tegelijkertijd zoeken in verschillende spirituele richtingen van Zen tot Advaita en volgde allerlei opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Toen ik Anandajay ontmoette in 2000 voelde ik dat ik mijn ‘leraar’ ontmoet had en zijn leerling ‘voor het leven’ wenste te worden.


Twintig jaar geleden ben ik ook verhuisd naar België om daar zijn onderricht te blijven volgen en ook om uit dankbaarheid mijn leven te wijden aan het ondersteunen van zijn werk. Dat doe ik als medewerkster aan de School of Spiritual Awareness en ik ben ook als teacher geïnitieerd om verschillende Light of Being werkvormen door te geven. Ik geef onder meer individuele yoga, massage, healing, peacebreathing, persoonlijke begeleiding, pujabeleving en meditatiecursussen, zowel in België als in Nederland.


Het gemis en de heimwee zijn voor mij nu ook de deur naar een diepere waarheid en waarde, ervaarbaar in mij, een deur naar vrede, liefde en vervulling, naar éénzijn en samenzijn. Die waarde herken ik in anderen en ik wens ook mensen die ook vanuit het gemis ‘op zoek zijn’ te ondersteunen in het voelen dat de deur altijd open is als je stopt met zoeken en je opent voor wat er al lang in jou aanwezig is, in iedereen aanwezig is, als je je opent voor wie we in wezen zijn, voor het ‘zijn’, voor ‘het licht van het zijn’. We hoeven ons er alleen maar voor te openen en het vrij te geven, het de ruimte te geven, misschien eerst in een meditatie maar daarna ook in alle omstandigheden. Dat is onze vrijheid, we zijn niet ‘gedoemd’ om vanuit onze conditioneringen het ‘buiten onszelf’ te blijven zoeken.

Aanbod:

Alle teachings

0032 487 22 69 11

kop-meditatie-2.jpg