KoshaMassage

Een bewustzijnsmassage vanuit de vijf lagen rondom de ziel

Dit is een energetische massage die jou tot in je diepste diepte weer tot leven brengt. Met zachte aanrakingen worden de vijf omhullingen (kosha’s) van de ziel wakker gemaakt of ‘op hun gemak gesteld’. Dat betekent dat je niet alleen fysiek en geestelijk een diepe rust gaat ervaren, maar dat ook je levensenergie weer vrijkomt om jou te vitaliseren en dat je gevoel ontlast wordt van bedrukkingen. Door al deze bevrijdingen krijgt het zielelicht in je kern weer haar natuurlijke ruimte om door de vijf kosha’s heen te stralen en voel jij dat je weer thuisgekomen bent in je diepste zelf. Geborgen en vrij.

Een tekst

Individuelle Begleitungen

Termine auf Anfrage

Dauer der Sitzung: ca. 90 Minuten

Ort: Hergersberg 49, Praxis Light of Being Zentrum

Beitrag:  €  75,-


Individueel specialisatietraject KoshaMassage

Programma en bijdrage op basis van persoonlijke situatie in overleg.


Kontakt: Barbara (0032 80 48 01 64)

Anandajay over KoshaMassage


De KoshaMassage is een zachtaardige massage 

die direct invloed uitoefent op je bewustzijn, 

omdat er op de vijf energielagen rondom je ziel, de kosha’s, ingewerkt wordt. 

De massage harmoniseert de kosha’s op een soepele wijze, 

zodat er zich een gevoel van allesomvattende heelheid ontvouwt, 

waarin ook je bewustzijn vrede vindt.

Anandajay zegt over de beginselen van deze werkvorm: De KoshaMassage brengt op een subtiele manier beweging, openheid, vrijheid en stroming in de vijf energetische lagen rondom je ziel. De eerste, buitenste laag is de Annamaya-kosha, die betrekking heeft op de vrijheid van de cellen van het lichaam. De tweede laag is de Pranamaya-kosha, die betrekking heeft op alle ruimte in jou waarin energie beweegt. De derde laag is de Manomaya-kosha, die betrekking heeft op sensitiviteit van je denken, voelen en handelen. Nog dichter bij de ziel is er dan de Vijnanamaya-kosha, die betrekking heeft op alles wat met licht, inzicht, weten en onderscheidingsvermogen te maken heeft en vervolgens is er nog de Anandamaya-kosha, die betrekking heeft op je spirituele beleving van liefde, vrede en gelukzaligheid. Vandaar dat deze massage een bewustzijnsmassage kan worden genoemd.

Om meer in overeenstemming te komen met het licht en geluk van de ziel, wat ieders meest ingeboren wens is, wordt tijdens de kosha-massage verfijnd met deze energetische lagen omgegaan, waardoor je als het ware weer op een vijf-dimensionale wijze je bestaan gaat ervaren. Gedurende de massage wordt gebruik gemaakt van harmonische vloeiende bewegingen op je lichaam, langs energiebanen en rondom je chakra’s. Ook worden daarmee corresponderende, energetische gebieden in je aura aangeraakt. Zo raakt het lichaam steeds dieper ontspannen, gaan je energieën weer vrijer stromen, komt je handelen meer in overeenstemming met je denken en voelen, durf je weer meer op je diepere weten te vertrouwen en word je je diepgaander bewust van je ziel en haar kwaliteit van gelukzaligheid.