Anandajay ontmoeten

Individuele ontmoetingen met Anandajay

Anandajay is geen leraar die kennis overdraagt die jij dan zomaar even in je leven kunt toepassen, want daarmee zou hij je alleen maar stimuleren om nog langer als de regisseur van je leven aan het roer te blijven staan en in je egokracht te blijven. Je wordt daarentegen uitgenodigd om vanuit vriendschap (vredig samenzijn) en bezielde gevoeligheid met hem essentiële energieën en heelmakende diepgang uit te wisselen. De sfeer rondom de ontmoetingen met Anandajay voelt altijd open en de omgang is gelijkwaardig, afgestemd, lichtend en door die ruimtelijkheid ook toegankelijk voor humor.

De kracht van individuele ontmoetingen met Anandajay ligt in het directe contact met hem, dat alles in zich draagt wat een werkelijke verandering in jou kan laten plaatsvinden. Het gaat daarbij niet zozeer om wat hij zegt of hoe hij het aanbiedt, maar om de bron en de energie van waaruit hij je aanspreekt. Hoe een gesprek met hem bij je binnenkomt en op je leefwijze doorwerkt, heeft dan ook alles te maken met in hoeverre je je kunt openen voor de inhoud van dat wat hij aan licht, liefde en diepgang in zich meedraagt en uitstraalt en wat hij vanuit zijn bijzondere betrokkenheid bij jou, aan je geeft en kenbaar maakt.

Praktische informatie:

Individuele ontmoetingen met Anandajay zijn op aanvraag te boeken voor de periode van 16 - 23 juli 2021 (live of telefonisch) en voorafgaand en na afloop van elke activiteit in het Light of Being Centrum in België. Boekingen gaan op aanvraag via het secretariaat.

Bijdrage: € 60 per half uur individueel en € 85 per half uur bij 2 personen.

Individuele programma’s in het Lighthouse

Het Light of Being Centrum staat het gehele jaar voor je open om er te verblijven, één of meer gesprekken met Anandajay te hebben als hij er is, of mee te doen aan verschillende activiteiten die we er organiseren. Je kunt gesprekken aanvragen met mensen van de School, een Light of Being Massage, Healing, of individuele Yoga sessie ontvangen en verder kun je meedoen met de yoga- en puja bijeenkomsten en als er voldoende mensen zijn organiseren we ook de Surya Namaskar in de ochtenden en de Sri Ananda dans in de avond. Stel zo zelf je programma samen om, samen met eventuele gesprekken met Anandajay en het deelnemen aan de verschillende werkvormen, nog meer diepgang en licht te brengen in je verblijf en je spirituele proces te ondersteunen.

Het Light of Being Centrum en de prachtige wandelomgeving is sowieso een fijne plek om een tijdje te zijn. Het blijkt steeds weer dat gasten zich in de rust en stilte op hun gemak en geborgen voelen en weer meer verbonden raken met zichzelf. Dat gunnen we iedereen, dus voel je welkom! Daarnaast kun je ook, voor minimaal een week, een volledig appartement huren om op jezelf te zijn of van een rustige vakantie te genieten. Ook als je nog nooit hebt deelgenomen aan de activiteiten van de Light of Being kun je contact met ons opnemen om met ons af te stemmen wat de mogelijkheden zijn. Voor meer informatie over beschikbaarheid en mogelijkheden tot individuele afspraken en een overzicht van de bijdragen, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.