lotus-80463E.png
yoga-kop.jpg
lotus-80463E.png

LovesharingTantra: de craniosacrale basis

LovesharingTantra is het intiem in relatie gaan

met datgene wat je in jezelf, het leven en anderen ontmoet.

Omdat wederzijds respect de uitwisseling steeds blijft vergezellen,

is het een diepgaand en relationeel delen,

waarin je samen tot een grotere heelheid komt dan die van jezelf.

LovesharingTantra verdiept je vertrouwen ten aanzien van het aangaan van nabijheid en relaties. Geen enkele relatie is echter intiemer en volwaardiger dan de eenheid van een moeder met haar nog ongeboren kind. Diepgaander en vollediger kan menselijk samenzijn niet plaatsvinden, maar misschien wel bewuster en dat is wat LovesharingTantra je wenst te laten ervaren. Het helpt je om je voor de diepgang van de verbinding met een ander of je omgeving te openen en te ervaren wat daardoor binnen die nabijheid mogelijk is.

LovesharingTantra verbindt je, naast het diepgaander aangaan van de relatie en intimiteit met alles waar je je voor opent, met de in de diepte van je cellen opgeslagen, onbewuste herinnering van de nabijheid, eenheid en samenhorigheid die je tijdens je embryonale en foetale fases met het moederlichaam ervaren hebt.

lotus-80463E.png
DevotioneleYoga-kop.jpg
lotus-80463E.png

LovesharingTantra: de spirituele inhoud

LovesharingTantra nodigt je uit om relationeel zo open te staan voor jezelf, een ander of het leven, dat al je cellen zich met de gevoelswaarde van dat samenzijn vullen. Zulke spirituele en diepgaande uitwisselingen kunnen enkel uit liefde plaatsvinden (Lovesharing) en brengen je op een harmonieuze manier in een grotere, waardevolle en omhullende heelheid.


LovesharingTantra weeft (tantra) alle relationele energieën, zoals die van verlangen en handelen, van oppervlakte en diepgang, van jouw menszijn en die van de ander, van jou en je ziel, tot een eenheid, net zoals twee verschillende draden tot stof geweven kunnen worden.

LovesharingTantra nodigt je uit om vanuit affectie de relatie met je innerlijk, de ander of het leven aan te gaan, zodat je het wezenlijke in jezelf als een bloem laat ontluiken en vanuit deze rijkdom ook de ander of het leven in die volheid en vrijheid wenst te ontmoeten. Zo komen vanuit liefde de diepere waarden van zowel jezelf als van dat waar je mee in relatie gaat, verlangend en vreugdevol bij elkaar.


In de relatie met jezelf begeleidt LovesharingTantra je tot aan de oevers van het liefdesmeer dat in je spirituele hart op je ligt te wachten. De oppervlakte van dit liefdesmeer weerspiegelt wie je bent en herinnert je aan de essentie waar jij en alles wat bestaat uit voortgekomen zijn. De immense diepgang van dit liefdesmeer geeft je het verlangen om ook de relatie met de ander en het leven aan te gaan en het geluk dat je daardoor in jezelf ervaart met hen te delen.

 
 

Activiteiten Anandajay

lotus-80463E.png
yoga.jpg
lotus-80463E.png

Consulten 'Relatie & Aura'


Met Anandajay

Tijdens deze consulten gaat Anandajay in op de belangrijkste energieën die jou of jouw samenzijn met je partner omhullen en doorweven. Het bewust leren ervaren van hoe die energieën en uitstralingen van je aura aanvoelen, verbindt je of jullie enerzijds met de diepere waarden van innerlijkheid en anderzijds met de sensitiviteit van de interacties met het leven of elkaar. Als je die uitwisseling met andere mensen of je partner zo sensitief aangaat, wordt je ego vanzelf kalmer. Je opent je dan voor wat de interacties bij jou teweegbrengen en voor de energieën die tussen jullie heen en weer gaan en daardoor blijf je los van reactiepatronen en vooringenomenheden. Deze begeleidingen zijn tantrisch van aard.


Het Sanskriet woord tantra betekent weven en gaat over het in elkaar geweven laten worden van twee levende wezens met elk hun eigen energie en gevoelswaarden. Net zoals door het weven van op zich staande draden uiteindelijk een stuk stof ontstaat, zo laat je ook jouw energie en die van de ander met elkaar in wisselwerking gaan en een nieuwe gevoelswaarde vormen.

De belangrijkste energieën van je menselijke bestaan, je chakra’s, je seksualiteit en de daaraan verbonden identiteit, en de energieën van je bezieling, je aanwezigheid en je intuïtie, worden door dit energetisch voelen en het aangaan van interactie en relatie, volledig met elkaar in verband en samenhang gebracht. Ook in de relatie met jezelf kun je alle verschillende gevoelswaarden en energieën met elkaar in uitwisseling laten komen in plaats van ze van elkaar gescheiden te houden. De innerlijke vrede die dat in jou of in het zo samenzijn met een ander bewerkstelligt, heeft een enorme diepgang en doordringt alle lagen van je persoonlijke en spirituele bestaan.


Deze consulten zijn bedoeld voor als je verlangt naar een vervullendere en sensitievere omgang met jezelf, je partner en anderen. De consulten zijn individueel of samen met je partner.

Praktische informatie

Data: diverse mogelijkheden in de zomerperiode, zie bij individuele consulten met Anandajay.


Locatie: Light of Being Centrum, Hergersberg 49 in België.

Bijdragen:

€ 100 per uur individueel.

€ 140 per uur samen met je partner.

€ 250 voor een sessie van tweeënhalf uur individueel.

teachings-B.jpg

In deze retraite kun je de twaalf Teachings diepgaand en in hun samenhang leren kennen. Alle werkvormen ondersteunen de incarnatie van liefde, licht en vrede in jou, zodat die essentiële kwaliteiten in je dagelijkse leven een plaats kunnen krijgen en jij via je leefwijze ook licht en vrede doorgeeft aan de wereld.

anandajay-home_edited.jpg

In de periode van mei tot en met oktober zijn er doorlopend mogelijkheden om één of een reeks individuele ontmoeting(en) met Anandajay te boeken voor gesprekken, healing, supervisie in de twaalf Teachings, relatievraagstukken en andere levensvragen.

 
 
meditatie-yoga-voet.jpg