lotus-80463E.png
yoga-kop.jpg
lotus-80463E.png

Light of Being-Meditation: de craniosacrale basis

Light of Being-Meditation is een vorm van verinnerlijking waarbij je,

mede door het gebruik van een mantra,

contact maakt met dat wat, achter alle veranderingen,

wezenlijk in je is.

De Light of Being-Meditatie is een vorm van meditatie, waarin je vanaf je hoofd, via je hart en je bekken, weer het samenzijn met de heelheid van alles wat bestaat, aangaat. 

Light of Being-Meditatie herstelt een vrije, craniosacrale doorstroming en verbindt je met de in je cellen aanwezige herinnering van zowel de heelheidsbeleving van jezelf als van de gebalanceerde eenheid met het moederlichaam, waar je gedurende je embryonale en foetale fases deel van was.

lotus-80463E.png
DevotioneleYoga-kop.jpg
lotus-80463E.png

Light of Being-Meditation: de spirituele inhoud

De Light of Being-Meditation nodigt je uit om via vier fases, vanuit de gewoonten van het ego af te dalen naar de zijnsbron in jezelf. Deze beweging brengt je van de oppervlakte naar je inhoud. Het bijzondere aan deze meditatie is dat haar verinnerlijkende beweging je ego organisch laat verzachten, zodat je inhoud helderder ervaarbaar wordt. 


Mediteren vertolkt je verlangen naar een dieper contact met je essentie en haar wijsheid. Als dat verlangen ruimte krijgt, stroomt je levensenergie vrijer door je heen, word je opener voor je aanwezigheid en kom je in verbinding met je innerlijk, je ziel.

In deze meditatie maak je gebruik van een mantra die steeds meer bij jou en je meditatie gaat horen en je helpt om in een affectievere verbinding met het essentiële in jou te komen. Je ervaart dansteeds duidelijker een omhullende stilte en innerlijke vrede, omdat je op deze manier op een natuurlijke en vloeiende manier even helemaal samen bent met jezelf, je essentie en met het gehele bestaan.

 
 

Activiteiten Anandajay

lotus-80463E.png
yoga.jpg
lotus-80463E.png

Meditatie met Anandajay

In de individuele begeleiding van meditatie gaat Anandajay op een persoonlijk afgestemde manier diepgaand in op hoe jij de vier fases van deze meditatie beleeft: het ervaren van mentale, affectieve, existentiële en universele vrede. Het meditatieve bewustzijn dat door dit verfijnen en verdiepen vrij komt, helpt je om je te openen voor de vreugde van alomvattende inbedding en de verlichtende vrede van het er zijn.

Zo een consult is aan te vragen als je al geruime tijd via de Light of Being-Meditation mediteert. Zou je deze meditatievorm willen leren kennen dan kan dat via een van de Light of Being Teachers.

Praktische informatie

Data: diverse mogelijkheden in de zomerperiode, zie bij individuele consulten met Anandajay.


Locatie: Light of Being Centrum, Hergersberg 49 in België.

Bijdragen:

€ 100 per uur individueel.

€ 140 per uur bij 2 personen.

€ 180 per uur bij 3 personen.

€ 250 voor een sessie van tweeënhalf uur individueel.

teachings-B.jpg

In deze retraite kun je de twaalf Teachings diepgaand en in hun samenhang leren kennen. Alle werkvormen ondersteunen de incarnatie van liefde, licht en vrede in jou, zodat die essentiële kwaliteiten in je dagelijkse leven een plaats kunnen krijgen en jij via je leefwijze ook licht en vrede doorgeeft aan de wereld.

anandajay-home_edited.jpg

In de periode van mei tot en met oktober zijn er doorlopend mogelijkheden om één of een reeks individuele ontmoeting(en) met Anandajay te boeken voor gesprekken, healing, supervisie in de twaalf Teachings, relatievraagstukken en andere levensvragen.

 
 
meditatie-yoga-voet.jpg