lotus-80463E.png

Light of Being-centrum

lotus-80463E.png
 

Accommodatie

Het Light of Being-centrum ligt in Hergersberg, een klein boerengehucht, gelegen in een stil, heuvelachtig wandelgebied op 2,5 uur rijden van Nijmegen en 1,5 uur van Maastricht. Het centrum bestaat uit drie onderdelen: het Light-house, met de cursusruimte en het gastenverblijf, de praktijk, voor individuele begeleidingen, en het bedrijfsgedeelte: de winkel en het kantoor. 

Het Light-house telt veertien comfortabele en sfeervolle gastenkamers (met wastafel), 4 badkamers, een mooie grote en lichte zaal, een grote uitgebreide keuken met lounge en eetgelegenheid. Het geheel biedt je een ruime, lichte en omhullende atmosfeer, die je uitnodigt om je dagelijkse leven even los te laten en tot jezelf te komen.

lotus-80463E.png
lotus-80463E.png

Praktijk

Aan de school is een praktijk verbonden waar individuele begeleiding wordt gegeven in de twaalf spirituele werkvormen die Anandajay heeft ontwikkeld om je de waarde, diepgang en rijkdom te laten ervaren van het leven dat jij bent. 

Individuele begeleiding van Anandajay is op aanvraag mogelijk in bepaalde weken in de zomerperiode en individuele sessies van de teachers zijn het hele jaar door mogelijk.

Individuele begeleiding en verblijf

Het Light of Being-centrum staat het gehele jaar voor je open om er te verblijven, één of meer gesprekken met Anandajay te hebben als hij er is, of mee te doen aan verschillende activiteiten die we er organiseren. Zo geven we meditatie- yoga- en puja bijeenkomsten en als er voldoende mensen zijn organiseren we ook de Surya Namaskar in de ochtenden en de Sri Ananda dans in de avond. Je kunt daarnaast ook gesprekken aanvragen met mensen van de School, of gebruik maken van een individuele Light of Being Massage, Healing, Adem, of Yoga sessie. Stel zo zelf je programma samen om nog meer diepgang en licht te brengen in je verblijf en je spirituele proces te ondersteunen. 

Het Light of Being Centrum met de prachtige wandelomgeving is een fijne plek om een tijdje te zijn. Het blijkt steeds weer dat gasten zich in de rust en stilte op hun gemak en geborgen voelen en weer meer verbonden raken met zichzelf. Dat gunnen we iedereen, dus voel je welkom! 

Ook als je nog nooit hebt deelgenomen aan de activiteiten van de Light of Being kun je contact met ons opnemen om met ons af te stemmen wat de mogelijkheden zijn.

 

Voor meer informatie over beschikbaarheid en mogelijkheden tot individuele afspraken en een overzicht van de bijdragen, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. 

 
 
lotus-80463E.png
suns-rays-1139123.jpg
lotus-80463E.png

Wandelomgeving

Het heuvelachtige gebied rondom het Lighthouse, dat zelf op 615 meter ligt, is bij uitstek geschikt voor veel verschillende lange wandelingen, door stille bossen met beken en/of door bloeiende weidegebieden, waar vossen en reeën met een beetje geluk je pad kruisen. De Ourthe ontspringt hier en verschillende andere beken meanderen door de dalen. De vogels en roofvogels, zijn hier nog volop aanwezig en in voor en najaar trekken kraanvogels in lange slierten over dit gebied. 

Vlakbij het gastenverblijf ligt de Kyllradweg, een fietsroute die is aangelegd over een oude treinbaan, die langs “der Kronenburger See”, tot diep in Duitsland gaat. En het natuurpark de Hoge Venen is met de auto in 40 minuten te bereiken. Op 10 minuten rijden ligt het pittoreske, burchtstadje Kronenburg, waar enkele terrassen je een weids uitzicht bieden over de Eifel. Wij prijzen ons gelukkig dat dit deel van België niet toeristisch is en de eindeloze, pure natuur je volop kan inspireren om je weer met je (pure) zelf te verbinden.