lotus-80463E.png

Light of Being-centrum

lotus-80463E.png
 

Accommodatie

Het Light of Being Centrum ligt in Hergersberg, een klein boerengehucht, gelegen in een stil, heuvelachtig wandelgebied op 2,5 uur rijden van Nijmegen en 1,5 uur van Maastricht. Het centrum bestaat uit drie onderdelen: het Light-house, met de cursusruimte en het gastenverblijf, de praktijk, voor individuele begeleidingen, en het bedrijfsgedeelte: de winkel en het kantoor. 

Het Light-house telt veertien comfortabele en sfeervolle gastenkamers (met wastafel), 4 badkamers, een mooie grote en lichte zaal, een grote uitgebreide keuken met lounge en eetgelegenheid. Het geheel biedt je een ruime, lichte en omhullende atmosfeer, die je uitnodigt om je dagelijkse leven even los te laten en tot jezelf te komen. In het Light-house is ook een zelfstandig appartement te huur, voor één of twee personen, waar je helemaal op jezelf kunt zijn voor een retraite periode of een rustige vakantie (zie verderop op deze pagina)  

lotus-80463E.png
lotus-80463E.png

Praktijk

Aan de school is een praktijk verbonden waar individuele begeleiding wordt gegeven in de twaalf spirituele werkvormen die Anandajay heeft ontwikkeld om je de waarde, diepgang en rijkdom te laten ervaren van het leven dat jij bent. 

Individuele begeleiding van Anandajay is op aanvraag mogelijk in bepaalde weken in de zomerperiode en individuele sessies van de teachers zijn het hele jaar door mogelijk.

Individuele begeleiding en verblijf

Het Light of Being-centrum en het gasten appartement staan het gehele jaar voor je open om er te verblijven, één of meer gesprekken met Anandajay te hebben als hij er is, of mee te doen aan verschillende activiteiten die we er organiseren. Zo geven we meditatie- yoga- en puja bijeenkomsten en als er voldoende mensen zijn organiseren we ook de Surya Namaskar in de ochtenden en de Sri Ananda dans in de avond. Je kunt daarnaast ook gesprekken aanvragen met mensen van de School, of gebruik maken van een individuele Light of Being Massage, Healing, Adem, of Yoga sessie. Stel zo zelf je programma samen om nog meer diepgang en licht te brengen in je verblijf en je spirituele proces te ondersteunen. 

Het Light of Being Centrum met de prachtige wandelomgeving is een fijne plek om een tijdje te zijn. Het blijkt steeds weer dat gasten zich in de rust en stilte op hun gemak en geborgen voelen en weer meer verbonden raken met zichzelf. Dat gunnen we iedereen, dus voel je welkom! 

Ook als je nog nooit hebt deelgenomen aan de activiteiten van de Light of Being kun je contact met ons opnemen om met ons af te stemmen wat de mogelijkheden zijn.

 

Voor meer informatie over beschikbaarheid en mogelijkheden tot individuele afspraken en een overzicht van de bijdragen, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. 

 
 
lotus-80463E.png
lotus-80463E.png

Mogelijkheden tot verblijven & verhuur

Verhuur centrum

In de periode dat Anandajay geen retraites geeft (oktober tot en met april) is ook het hele centrum, als het niet door de school in gebruik is, te huur om er je workshops of retraites in te geven. Het Light-house telt veertien comfortabele en sfeervolle gastenkamers (met wastafel), vier badkamers, een mooie grote en lichte zaal van ongeveer 100 m2 met alle voorzieningen voor muziek, meditatie en meditatieve yoga, en een uitgebreide keuken in een grote lounge met eetgelegenheid.

Het geheel is ruim, licht en inspiratie en bezinning bevorderend opgezet en zeer verzorgd. Van eventuele huurders vragen we om die waardes te onderstrepen en in hun gebruik te integreren. De eraan verbonden kosten worden bepaald door met hoeveel mensen je de accommodatie wenst te huren (minimaal acht) en voor hoelang. Naast de accommodatie kan ook het hier onderstaande appartement gehuurd worden voor de begeleider (bijdrage op aanvraag).

lotus-80463E.png
lotus-80463E.png

Verhuur gasten appartement

Het gehele jaar door is het mogelijk om een volledig ingericht appartement te huren voor een weekend, een midweek of een week. Het appartement bestaat uit een zitkamer, een meditatiekamer en een slaapkamer met één of twee eenpersoonsbedden, een eetkeuken en een badkamer met wastafel, douche en toilet.

Het appartement ligt op de begane grond van ons spirituele centrum en heeft een eigen voordeur. Aan de achterkant heb je vanuit de keuken toegang tot je eigen terras en een grote gemeenschappelijke tuin.

 

De bijdrage voor een weekend is € 275, voor een midweek € 395 en voor een week € 595 (incl. eindschoonmaak en linnenpakket).

Verhuur gastenkamer

Het is van oktober tot en met april mogelijk een individuele gastenkamer te huren. Deze comfortabele en sfeervolle kamers hebben een wastafel en je hebt een badkamer, een keuken en de gemeenschappelijke tuin tot je beschikking.

Bijdrage: € 45 per nacht (excl. linnenpakket à € 9 en excl. eindschoonmaak).

Voor meer info en om te boeken, kun je contact opnemen met het secretariaat.

 
lotus-80463E.png
lotus-80463E.png

Wandelomgeving

Het heuvelachtige gebied rondom het Lighthouse, dat zelf op 615 meter ligt, is bij uitstek geschikt voor veel verschillende lange wandelingen, door stille bossen met beken en/of door bloeiende weidegebieden, waar vossen en reeën met een beetje geluk je pad kruisen. De Ourthe ontspringt hier en verschillende andere beken meanderen door de dalen. De vogels en roofvogels, zijn hier nog volop aanwezig en in voor en najaar trekken kraanvogels in lange slierten over dit gebied. 

Vlakbij het gastenverblijf ligt de Kyllradweg, een fietsroute die is aangelegd over een oude treinbaan, die langs “der Kronenburger See”, tot diep in Duitsland gaat. En het natuurpark de Hoge Venen is met de auto in 40 minuten te bereiken. Op 10 minuten rijden ligt het pittoreske, burchtstadje Kronenburg, waar enkele terrassen je een weids uitzicht bieden over de Eifel. Wij prijzen ons gelukkig dat dit deel van België niet toeristisch is en de eindeloze, pure natuur je volop kan inspireren om je weer met je (pure) zelf te verbinden.