lotus-80463E.png

PDF-boeken van Anandajay

lotus-80463E.png

Meditatie Deel 1 (PDF) Ontdek de helende reikwijdte van mediteren

In dit eerste deel van zijn twee boeken over meditatie neemt hij je mee langs alle achtergronden van en inzichten in de waarde van meditatie op traditioneel, filosofisch en psychologisch gebied en op het vlak van spiritualiteit en yoga. 

Puja’s, Gebaren van dankbaarheid en devotie, deel 1 (PDF)

De 6 Light of Being mantra-gebeden voor een spiritueel leven, verbinden je weer met de levenskracht en volheid van je innerlijk en de dankbaarheid, het respect en de liefde die daardoor ervaarbaar wordt. Dit boek behandelt de puja’s: Mahadevata, Chakra, Sravana, Pranidhana, Surya en Chittayam Puja.

Puja’s, Gebaren van dankbaarheid en devotie, deel 2 (PDF) incl. 3 mp3 albums

De 6 Light of Being mantra-gebeden voor een spiritueel leven, verbinden je weer met de levenskracht en volheid van je innerlijk en de dankbaarheid, het respect en de liefde die daardoor ervaarbaar wordt. Dit boek behandelt de puja’s: Kosha, Kriya, Shiva-Shakti, Jivatman, Yoga en Om Adhara Puja. Incl. 3 mp3 muziek-albums.

Zegeningen van het hart (PDF)

In dit meditatieve spreuken-jaarboek vind je elke dag twee spreuken, één voor de ochtend en één voor de avond. Deze zegeningen brengen je weer in contact met liefde, laten je voelen dat het leven waardevol is en zijn bedoeld om, voorbij aan de dualiteit, de ziel aan te raken.

Surya - Je innerlijke Zon (PDF)

In dit boek gaat Anandajay in op de spirituele achtergrond en waarde van de Surya Namaskar, Surya puja, Surya pranayama & de Surya mantra.

Sri Ananda Rasa: Dansen vanuit innerlijk geluk (PDF) incl. mp3 album

De Sri Ananda Rasa is een choreografie van innerlijke schoonheid, vol van gracieuze bewegingen en bedoeld als uiting van het verlangen naar spirituele diepgang en een leven vol liefde. Incl. mp3-album met extra info-boekje.

Meditatie Deel 2 (PDF) Mediteren: in vrede zijn van lichaam tot ziel

In dit tweede deel van zijn twee boeken over meditatie gaat Anandajay diepgaand in op de door hem ontwikkelde Light of Being-Meditation. Hij neemt je daarvoor uitgebreid en invoelend mee langs de vier waarden van de Light of Being-Meditatie: liberatie, relatie, incarnatie en realisatie. 

Puja’s, Gebaren van dankbaarheid en devotie, deel 1 (PDF) incl. 3 mp3 albums

De 6 Light of Being mantra-gebeden voor een spiritueel leven, verbinden je weer met de levenskracht en volheid van je innerlijk en de dankbaarheid, het respect en de liefde die daardoor ervaarbaar wordt. Dit boek behandelt de puja’s: Mahadevata, Chakra, Sravana, Pranidhana, Surya en Chittayam Puja. Incl. 3 mp3 muziek-albums.

Leven in openheid (PDF)

Korte meditatieve teksten over menselijke echtheid, de spirituele diepgang en waarde van jezelf en het leven, en het verder ontluiken voor je eigen werkelijkheid.

Jnana Yoga - De kracht van ontwakend bewustzijn (PDF)

Jnana Yoga, het open bewustzijn waarin je het ware van het onware, het blijvende van het vergankelijke en het wezenlijke van het persoonlijke leert te onderscheiden, geeft je inzichten, een groeiend mededogen en diepgaande zelfkennis, waardoor je het wezenlijke in jezelf en in het leven gaat ervaren.

Surya Namaskar (PDF) incl. 2 mp3 albums

In dit boek gaat Anandajay in op de spirituele achtergrond en waarde van de Surya Namaskar, Surya puja, Surya pranayama & de Surya mantra.

Meditatie deel 2 (PDF) incl. 2 mp3 muziek-albums

In dit tweede deel van zijn twee boeken over meditatie gaat Anandajay diepgaand in op de door hem ontwikkelde Light of Being-Meditation. Hij neemt je daarvoor uitgebreid en invoelend mee langs de vier waarden van de Light of Being-Meditatie: liberatie, relatie, incarnatie en realisatie. Incl. 2 mp3 muziek-albums met bijbehorend boekje.

Puja’s, Gebaren van dankbaarheid en devotie, deel 2 (PDF)

De 6 Light of Being mantra-gebeden voor een spiritueel leven, verbinden je weer met de levenskracht en volheid van je innerlijk en de dankbaarheid, het respect en de liefde die daardoor ervaarbaar wordt. Dit boek behandelt de puja’s: Kosha, Kriya, Shiva-Shakti, Jivatman, Yoga en Om Adhara Puja.

Leven in het licht (PDF)

Korte meditatieve teksten over het leven in relatie met het innerlijke licht van je ziel. De teksten laten je, door al je levensvragen heen, de essentie van je bestaan en je leven ontdekken en leren liefhebben.

Spiritualiteit doorgeven via lichaamsbeleving (PDF)

Na vijftig jaar ervaring met de herintegratie van spiritualiteit in lichaamsbeleving gaat Anandajay in dit boek in op het verschil tussen yoga ‘doen’ en yoga ‘zijn’. Voorbij aan je geconditioneerde denken en geloof in beheersing, nodigt het boek uit om verzoening en vrede je yogabeleving te laten verdiepen of de didactiek van je lesgeven te laten zijn .

Sri Ananda Rasa: Dansen vanuit innerlijk geluk (PDF)

De Sri Ananda Rasa is een choreografie van innerlijke schoonheid, vol van gracieuze bewegingen en bedoeld als uiting van het verlangen naar spirituele diepgang en een leven vol liefde. Incl. mp3-album