Sri Ananda Rasa (ebook)

Dansen van Innerlijk Geluk

Prijs:

Aantal pagina's:

15

268 pagina's

Uitvoering:

ISBN:

mp3-albums:

ebook (PDF)

-

-

De Sri Ananda Rasa is een choreografie van innerlijke schoonheid, vol van gracieuze bewegingen en bedoeld als uiting van het verlangen naar spirituele diepgang en een leven vol liefde. Incl. mp3-album

De Sri Ananda Rasa is een sacrale dans die, zoals alle sacrale activiteiten en rituelen, ontstaan is uit de universele, spirituele bron van het leven, die al eeuwenlang gekoesterd, bezongen, gevierd en in dans wordt uitgedrukt, afhankelijk van de wijze waarop ze in elk specifiek tijdperk ervaren wordt. Dit boek is in eerste instantie geschreven om je dichter bij die essentiële waarheid te brengen.


Als je ontvankelijk bent voor je ziel, voel je je veel rijker. Het leven en jij, kortom alles, is dan mooier, omdat je dan gevuld wordt door de innerlijke rijkdom van vrede, harmonie en liefde. Je bent dan niet meer zo bang, maar wenst die oneindige rijkdom van die liefde, vrede en vreugde tot in al je cellen van invloed te laten zijn. Innerlijke rijkdom betekent dat je je gevuld voelt met de waarden van de diepste schat of zoetste nectar uit je binnenste: Ananda.


De Sri Ananda Rasa is een choreografie van innerlijke schoonheid, vol van gracieuze bewegingen en bedoeld als uiting van het verlangen naar spirituele diepgang en een leven vol liefde. Het is een helende en gelukkig makende dans, die over de waarde van het menszijn en dus over jou gaat. Over jou als een mens, die vanuit de bron van waaruit ook planten het licht opzoeken en tot bloei wensen te komen, vorm wenst te geven aan zijn spirituele verlangen. Als je van klank en muziek, van sierlijk en sensitief bewegen en van de verbondenheid met anderen en je essentie houdt, dan kan deze Sri Ananda Rasa je in contact brengen met dat waar je naar verlangt. Hij kan je helpen om open te gaan voor de diepgang die je nog mist, hij kan doorstroming laten ontstaan waar je je doorgaans vasthoudt, hij kan je laten ervaren dat het leven van je houdt en je helpen om contact te maken met de bron van geluk, die al vanaf je geboorte in je aanwezig is.


Het boek is vooral geschreven om je deze dans zo goed mogelijk te laten ervaren en aan te leren. Daarnaast wordt de basale informatie over de choreografie nog verder ondersteund met verdiepende thema’s met betrekking tot de mantra’s, de muziek, je lichaamshouding, je energetische beleving en de achtergronden van de bewegingen. Ook bevat het extra invoeloefeningen, die niet strikt genomen nodig zijn voor de dans, maar die je wel helpen om aspecten uit de dans diepgaander te ontdekken en te doorvoelen.