Surya part 2: Surya Puja & Pranayama

lotus-80463E.png
lotus-80463E.png
voorkant-ragas-essential waves.jpg

Mp3-album

Tracks:

1. Surya puja (32min.54sec)
2. Surya Prabhana Pranayama mantra recitation (30min.19sec)

Speelduur:

Prijs:

1u.04min.

12

De Surya puja is een gebed aan de reflecties van de Innerlijke Zon, de Ziel. Deze puja is ter verdieping, verstilling en verfijning van de beleving van de relatie met je ziel, wezen of Zelf via de bijbehorende meditatieve bewegingen (mudra’s).


De Surya Prabhana Pranayama is een mantra- en gebarenreeks ter ondersteuning van de Surya Namaskar houdingenreeks. De pranayama (adem-oefening) maakt op een liefdevolle manier de ademruimte groter en het ruimtelijke energetische bewustzijn gevoeliger, waardoor de houdingen gemakkelijker kunnen worden gedaan en het mantrazingen er gemakkelijker in geïntegreerd kan worden. De mantra ondersteunt je om de grote pranayama armen-beweging op te maken en de relatie tussen de essentiële levenswaarde van deze mantra en die van de chakra’s samen te laten gaan in de grote adem van het leven.

1. Surya Puja
00:00 / 01:00
3. Surya Prabhana Pranayama mantra recitation
00:00 / 01:00
2. Surya Puja
00:00 / 01:00
4. Surya Prabhana Pranayama mantra recitation
00:00 / 01:00

Surya puja

Voor incarnatieve healing


Ter verdieping, verstilling en verfijning van de beleving van de relatie met je ziel/wezen of Zelf, via de bijbehorende meditatieve bewegingen (mudra’s).Surya Prabhana Pranayama mantra recitation

Voor incarnatieve healing


Om de grote pranayama armen-beweging op te maken en de relatie tussen de essentiële levenswaarde van deze mantra en die van de chakra’s samen te laten gaan in de grote adem van het leven.