Tantra opleiding

lotus-80463E.png
Tantra opleiding
lotus-80463E.png

Tantra - Opleiding met Anandajay

De zesjarige Tantra Opleiding die Anandajay het ‘Tantra Intensieve Programma’ (TIP) heeft genoemd (drie jaren basis en drie jaren vervolg), brengt je dieper in contact met de essentie van je menszijn, met je energetische bestaan, met de bron van je levenskracht en met de dragende vrede in jezelf. 

Ook is het TIP de aangewezen plaats als je in een later stadium het energetische bewustzijn via healing, massage en aurabewustzijn zou willen gaan doorgeven, om ook andere mensen dichter bij de bron van zichzelf, van hun zijn, te brengen.

Praktische informatie

Praktische informatie

Deze opleiding loopt door t/m november 2022.

Datum 2022: 17 t/m 29 mei en 25 oktober t/m 6 november.

Aanvang dinsdag om 17:00 uur en vertrek zondag om 16:00 uur. 

Locatie: Light of Being Centrum, België.



lotus-80463E.png
DevotioneleYoga-kop.jpg
lotus-80463E.png

De waarde van tantra

In de LovesharingTantra bijeenkomsten met Anandajay raak je vertrouwder met de energetische waarden van je bestaan en je gedrag in relaties en je ervaart de verrijking die dat je geeft in je zelfbeleving en je contact met andere mensen. In zijn begeleiding gaat hij in op het laten ontstaan van vriendschap en vrede in alle dualiteiten die je in jezelf en het leven tegenkomt. Het Sanskriet woord tantra betekent weven en gaat over het in elkaar geweven laten worden, het samen laten gaan van tegengestelde gevoelswaarden en levenswaarden, die door dat samengaan aanvullend aan elkaar blijken te zijn. Hierdoor ontstaat er een geheel nieuwe levensruimte of -dimensie, zoals door het weven van de draden een stuk stof ontstaat. 

Deze vredevolle dimensie maakt het dragende Zijn dat onder al het leven als spirituele waarheid bestaat toegankelijker, zodat je gemakkelijker met de meditatieve diepte van jezelf in contact komt. Weven betekent ook dat alle eventuele tegengestelde aspecten die je in jezelf ervaart, echt door elkaar heen mogen gaan lopen en je de gemeenschappelijkheden ervan ontdekt. De innerlijke vrede die tantra daardoor bewerkstelligt, is van een enorme diepgang en doordringt alle lagen van je persoonlijke en spirituele bestaan. De belangrijkste energieën van je menselijke bestaan, je chakra’s, seksualiteit en de daaraan verbonden identiteit, en de energieën van je bezieling, aanwezigheid en intuïtie, worden volledig met elkaar in verband en samenhang gebracht. Hierdoor leef je vanuit een grotere innerlijke vrede en vanuit een meer vervullende openheid voor het alles onderbouwende Zijn. (Zie ook onder Relatie & Aura)

 
meditatie-yoga-voet.jpg