Selfhealing & AuraAwakening

Online retraiteweekend

 Selfhealing & AuraAwakening

Binnen de School of Spiritual Awareness bieden we jou een weekendretraite Light of Being SelfHealing aan, in combinatie met Light of Being AuraAwakening. Deze twee werkvormen gaan mooi samen en helpen je beter contact te maken met je subtiele levensenergieën, deze te ontdekken en vrij te geven.


Bij de Light of Being SelfHealing word je uitgenodigd verschillende energetische punten rondom de chakra’s aan te raken. Door open te gaan voor deze aanrakingen en de levensenergie die je ontvangt toe te laten, kan zij weer vrij in je lichaam gaan stromen, waardoor je weer ervaart dat je een heelheid bent.

De Light of Being AuraAwakening helpt je op een andere manier je chakraenergieën te ervaren en de kwaliteiten van deze gebieden uit te laten stralen in je aura. De sfeer en de kleuren die je dan tegenkomt mag je kleuren op speciaal daarvoor ontworpen tekeningen, zodat ze ook zichtbaar worden op papier. Hierdoor kan je in de, vaak verrassende, spiegel kijken van je eigen werkelijkheid, op een manier die niet mentaal of psychologisch is, maar intuïtief en gevoelsmatig.


Spreekt dit thema je aan, dan ben je van harte welkom in ons Light of Being centrum in België. Het is gelegen in de Belgische Eifel, in een rustige en prachtige omgeving waar je, tussen de verschillende bijeenkomsten door, kunt wandelen om de stilte van de natuur te beleven.

Online retraiteweekend Selfhealing & AuraAwakening

Datum: Vrijdag 19/3 om 19.30 uur tot zaterdag 20/3 om 17.00 uur.

Plaats: Online via Zoom.

Bijdrage: 60 euro


Contactpersoon: Annâme: 0032 487 226 911

Levensenergie laten stromen

De Light of Being Selfhealing, en de Light of Being AuraAwakening zijn twee van de twaalf werkvormen, of ingangen naar jezelf die door Anandajay ontwikkeld zijn, die je helpen af te dalen in je menszijn om contact te maken met de elementaire goedheid van je Zelf en het leven, zodat je ook in je dagelijks leven daarop leert te vertrouwen.

De Light of Being Selfhealing brengt je weer thuis bij je verlangen om in heelheid te leven.

Door het laten stromen van de levensenergie in jou komt er ruimte om opgebouwde spanningen los te laten en ontstaat er van binnenuit een natuurlijk evenwicht. Je voelt je geheeld en dat wil zeggen: je ervaart weer 'de heelheid die je bent', waardoor je je waardevoller en innerlijk vervuld voelt.

De Light of Being AuraAwakening gaat over het opengaan voor de energie van je chakra’s en je aura die altijd om je heen is, maar waar je je meestal niet zo bewust van bent. Ze mogen echter veel meer bij je gaan horen, kleur krijgen en je leven verrijken. Door te kleuren wat je voelt en te voelen wat je kleurt, verdiept zich het contact ermee en voelt het aan als een liefdevolle bevestiging van je bestaan. Het zonder oordeel aannemen van wat je hierbij tegenkomt, brengt een diepe vrede waarin je essentie makkelijker voelbaar wordt en komt er een levende omhullende en gekleurde dimensie bij.