lotus-80463E.png

PeaceBreathing

lotus-80463E.png
kop-meditatie-2.jpg

Online cursus PeaceBreathing:

Een vredegevende ademwijze

Deze cursus Peacebreathing bestaat uit 4 online sessies waarin je kennis kunt maken met wat deze vorm van ademhaling voor je kan betekenen. Het is een adembegeleiding die bevrijdt en verbindt. Je raakt vrij van spanning en beklemming en komt weer in verbinding met het leven in je en om je heen. Adem ís leven. Je krijgt geen ademtechniek aangereikt, maar wordt uitgenodigd om alle inspanningen of methoden even te laten en de adem jouw begeleider te laten zijn.

Wanneer je daar ja tegen zegt en aan je adem je vertrouwen geeft, krijgt ze daarmee de ruimte om zich energetisch uit te breiden door al je lichaamscellen heen tot in je aura. Deze vredevolle energiestroom werkt respectvol in op alle blokkades, fysiek, emotioneel en energetisch, die ze onderweg ontmoet en verbindt binnen met buiten. Ze laat je weer voelen hoe liefdevol je bent ingebed in het leven en dit werkt ook door op je omgang met anderen, die vanzelf opener en relationeler wordt.

Online cursus PeaceBreathing

Tweewekelijkse bijeenkomsten op maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur.

Data najaar 2021: 1 nov (proefles) 15 en 29 november, 13 december.

Locatie: online via Zoom, de link wordt voor aanvang van de bijeenkomst verstuurd.

Bijdrage € 30 voor 3 bijeenkomsten.


Individueel consult PeaceBreathing

Op afspraak.

Locaties: In België: Praktijk Light of Being Centrum, Hergersberg 49 in Büllingen (België), op verschillende plaatsen in Nederland en online. Zie de pagina Teachers en docenten.

Bijdrage: € 60 voor een sessie van een uur.


Individueel specialisatietraject PeaceBreathing

Programma en bijdrage op basis van persoonlijke situatie in overleg.


Voor meer informatie en inschrijving kun je contact opnemen met Barbara:

+31 6 2188 1523 of laat een bericht achter.

 
lotus-80463E.png
meditatie-2.jpg
lotus-80463E.png

Anandajay over PeaceBreathing


De PeaceBreathing is een ademhalingsbegeleiding,
die je volledige ademruimte op een organische manier vrij maakt,
innerlijke vrede in je laat ontstaan
en via je aura je energetische beleving harmoniseert.

Anandajay zegt over de beginselen van deze werkvorm: "In de PeaceBreathing is alle diepgang van westerse ademtherapie en oosterse yoga-pranayama teruggebracht tot één vredegevende ademwijze. In de PeaceBreathing laat je je hele bestaan gedragen worden door de fundamentele bewegingen van de adem, die altijd in relatie staat met de ruimte om je heen en met al het andere leven dat ook vanuit dezelfde ruimte ademt, ook uit dezelfde bron drinkt. Adem verlangt ernaar om vrij te zijn, vrij om zichzelf te zijn in zijn bewegingen en vrij om onbegrensd te stromen. Laat PeaceBreathing je naar die vredige vrijheid brengen.


Alles wat ruimte krijgt, wat vrijheid krijgt, voelt zich geliefd omdat het mag bestaan. Een ademstroom die in een open ruimte onbegrensd mag plaatsvinden, zal je dan ook het gevoel geven geliefd te zijn door het leven zelf.

Daarbij is de uitademing zo geschapen dat ze je weer helemaal naar binnen tot bij jezelf brengt en aan een diep gevoel van innerlijke vrede herinnert, terwijl de inademing je alles geeft wat je nodig hebt om te leven, bewust te zijn en kracht te voelen en je herinnert aan de schoonheid van het bestaan. Samen brengen schoonheid en vrede je via de adem bij de essentie van het leven.


PeaceBreathing is een vorm van adembewustzijn, die zich, vanuit verlangen naar vrijheid, ruimte en vrede, organisch ontvouwt, zoals het tot bloei komen van een bloem (inademing). De natuurlijke vrede die daardoor voelbaar wordt, gaat vanzelf naadloos samen met de liefde van je spirituele hart en werkt van daaruit via affectie en compassie door op het omgaan met anderen en het leven als geheel (uitademing).

 
kop-meditatie-2.jpg