lotus-80463E.png

MantraPrayers

lotus-80463E.png
kop-meditatie-2.jpg

Online Weekend-retraite

Devotie en eerbied voor het leven dat jij bent

Voel je dat je de drager bent van een diepere waarde, hoe je die ook maar benoemt, je innerlijk, je ziel, je essentie, of god in je? En heb je het verlangen die waarde een grotere plek in je leven te geven, het contact ermee te verdiepen en haar daardoor beter te leren kennen?


De Light of Being MantraPrayers ondersteunen je erin. Deze mantragebeden zijn een combinatie van helende muziek, gezongen mantra’s en gebaren en geven je ruimte om de relatie met het essentiële in jou dieper aan te gaan en uitdrukking te geven aan de dankbaarheid voor de rijkdom die in jou is, enkel omdat je bestaat. In een puja, een ander woord voor MantraPrayer, uit je door middel van de gebaren, je eerbied voor je innerlijke waarden en  je dankbaarheid voor je geboorte en het leven.

De puja’s gaan allemaal over essentiële kwaliteiten die al vanaf je geboorte in jou aanwezig zijn. Door daar verzorgend naar te zijn en aandacht voor te hebben, kunnen deze kwaliteiten je voeden en bekrachtigen, en helpen om die diepere waarden een plaats in je dagelijkse leven te geven.


De gebruikte gebeden bestaan uit korte Sanskriet mantra’s en zijn omhuld met ondersteunende muziek. Deze mantra’s verwijzen steeds weer naar jou en met de bijbehorende gebaren die je maakt, ondersteun je de openende werking van de puja.

Online retraiteweekend MantraPrayers

Datum: Najaar 2021, precieze datum volgt nog.

Locatie: Online via Zoom

Prijs: € 60


Programma: we bieden je 3 online bijeenkomsten van ca. 2 uur; vrijdagavond, zaterdagochtend en zaterdagmiddag met tussen de bijeenkomsten in ruimte om in stilte te zijn,  wat te schrijven of te wandelen.

In onze bijeenkomsten zullen we het thema ‘devotie en een eerbied voor het leven dat jij bent’ doorvoelen aan de hand van het samen beleven van puja’s, begeleide meditaties, en gesprekken. We gebruiken ook andere ingangen, zoals meditatieve yoga, SelfHealing en sacrale dans, zodat jij de rijkdom van je eigen bestaan tastbaar kunt ervaren om van daaruit je dankbaarheid te uiten.


Individuele sessie MantraPrayers

Afspraak in overleg.

Duur sessie: 90 minuten.

Locaties: In België: Praktijk Light of Being Centrum, Hergersberg 49 in Büllingen (België), op verschillende plaatsen in Nederland en online. Zie de pagina Teachers en docenten.

Bijdrage: € 75

N

Individueel specialisatietraject MantraPrayers

Programma en bijdrage op basis van persoonlijke situatie in overleg.


Contactpersoon: Barbara (0031 6 2188 1523)

 
lotus-80463E.png
meditatie-2.jpg
lotus-80463E.png

Anandajay over MantraPrayers


MantraPrayers zijn uitingen van spirituele poëzie of gebeden,
waarin je met bijpassende gebaren,
je eerbied voor je innerlijke waarden en je dankbaarheid voor je bestaan
tot uitdrukking brengt.

Anandajay zegt over de beginselen van deze werkvorm: De door Anandajay uitgebrachte MantraPrayers zijn mantra-verzen die ontstaan zijn vanuit de behoefte om dankbaarheid te uiten voor die waarden, die jij als de rijkdom van je bestaan ervaart. Dankbaarheid is een van de meest helende gevoelswaarden, omdat het bekrachtigt wat je allemaal wél ervaart, wél beseft en waar je wél van geniet.


Dankbaarheid laat je nog verder opengaan voor dat wat jij in je bestaan als waardevol ervaart en zet je aan om die aangeraaktheid als ontroering, verstilling, blijdschap, liefde of vreugde tot uiting te brengen.

De door Anandajay aangereikte MantraPrayers bestaan uit muziekstukken van ongeveer een half uur, waarin korte Sanskriet mantra’s ritmisch herhaald worden en omhuld worden met passende muziek. De daarbij horende gebaren ondersteunen je om op een energetisch en devotionele manier met de bezongen diepere levenswaarden in contact te zijn.


Anandajay heeft twaalf MantraPrayers (puja’s) gemaakt, waarmee je uitgenodigd wordt om je eerbied voor je essentie en de spirituele waarde van het leven als geheel vorm te geven. Ze helpen je om steeds dieper met het gevoel van vreugde voor je eigen bestaan samen te komen en dat veroorzaakt de meest waardevolle manier van in gebed te zijn.

 
kop-meditatie-2.jpg