lotus-80463E.png

LovesharingTantra

lotus-80463E.png
kop-meditatie-2.jpg

LoveSharingTantra

Deze vorm van begeleiding is voor mensen die hun relatie willen verdiepen of oprechter, opener of zinvoller met elkaar om willen gaan. Dat kunnen liefdespartners zijn maar ook zakenpartners, collega’s , vrienden, ouder en kind, of andere familierelaties. Wat voor verbinding het ook is, jullie verlangen om elkaar beter te verstaan en tot een werkelijke uitwisseling te komen, staat voorop.  Zo’n verandering, van het functioneren in gewoontepatronen naar een oprechte betrokkenheid bij elkaar, begint altijd bij je bereidheid om bestaande, ingesleten gedachtengangen, omgangsvormen en beelden te laten vallen, om opnieuw te kunnen kijken naar jezelf en naar de ander. Of anders gezegd, jezelf en de ander in het levende nu te ontmoeten.


Tantra betekent weven, twee draden die zo in elkaar vlechten dat ze samen tot één stof worden. De draden komen dus heel dicht bij elkaar en in de begeleiding word ook jij uitgenodigd om net zo intiem om te gaan met wat je in jezelf of in de ander ontmoet. Je gaat je zelf en elkaar leren voelen, voorbij aan wat je in de oppervlakte ziet en wat je al kent. Dat is een energetisch voelen. Je wordt begeleid je te openen, jezelf niet langer verborgen te houden, je agenda te laten vallen en zonder harnas de ander te ontmoeten. Dan kan jullie energetische veld (je aura) zich ontvouwen en kan de interactie tussen jullie veel natuurlijker en respectvoller worden, maar ook directer en eerlijker.

Je voelt elkaars gevoelige raakbaarheid weer en je herkent die ook in jezelf. Deze energetische manier van samen zijn laat jouw ‘ik-grenzen’ verzachten en vergroot jullie gezamenlijke levensruimte enorm, en ook de gezamenlijke grond die jullie draagt, wordt ervaarbaar.


De kern van de verandering die jullie doormaken, is het opengaan voor de energetische laag in jezelf en bij de ander, en dat energetische veld omvat ook alle verschillen die misschien wel de reden waren van je begeleidingsvraag. Niets daarvan wordt weggepoetst of geëlimineerd. Alle verschillen mogen bestaan en worden omarmd, wat verandert, is dat jij je er niet meer aan vasthoudt, omdat je de grond eronder voelt. In de ruimte die dan ontstaat, kan er met verschillen worden omgegaan, dan kan er juist vanuit de verschillende draden die jullie zijn een prachtige, heel verrassende lap stof ontstaan.

Sessie Tantra LoveSharing

Op afspraak.

Duur sessie: 90 minuten of langer, afhankelijk van het aantal personen (twee of meer).

Locaties: in België: Praktijk Light of Being Centrum, Hergersberg 49 in Büllingen (België).

In Nederland in Nijmegen.

Bijdrage: € 90 euro voor anderhalf uur met twee personen, per extra half uur komt daar 30 euro bij. Ook voor elke persoon meer wordt 30 euro bijgeteld tot een max. van 150 euro per anderhalf uur.


Afhankelijk van je vraag kun je één of twee sessies boeken om inzicht te krijgen in wat er speelt en handvatten om samen mee verder te gaan. Je kunt ook een langer traject aangaan om samen een wezenlijke verandering of verdieping in je relatie door te maken, waardoor deze op een andere grond gestoeld raakt en de essentie van tantra ervaarbaar in jullie leven geïntegreerd kan raken.


In een kennismakingsgesprek bekijken we hoe de begeleiding op jullie behoeften kan worden afgestemd.


Contactpersoon Barbara, 0031 62188 1523.

 
lotus-80463E.png
meditatie-2.jpg
lotus-80463E.png

Anandajay over LovesharingTantra


LovesharingTantra is het intiem in relatie gaan
met datgene wat je in jezelf, het leven en anderen ontmoet.
Omdat wederzijds respect de uitwisseling steeds blijft vergezellen,
is het een diepgaand en relationeel delen,
waarin je samen tot een grotere heelheid komt dan die van jezelf.

Anandajay zegt over de beginselen van deze werkvorm: LovesharingTantra nodigt je uit om relationeel zo open te staan voor jezelf, een ander of het leven, zodat dat samenzijn alle cellen in jou vult. Zulke spirituele liefdesuitwisselingen (Lovesharing) maken je relationele verlangens wakker, zodat de verschillende waarden die bij zulke ontmoetingen samenkomen, je op een harmonieuze manier in een grotere en omhullende heelheid brengen.


LovesharingTantra weeft (tantra) alle relationele energieën, zoals die van verlangen en handelen, van oppervlakte en diepgang, van jouw menszijn en die van de ander, van jou en je ziel, tot een eenheid, net zoals twee verschillende draden tot stof geweven kunnen worden.

LovesharingTantra nodigt je uit om vanuit affectie de relatie met je innerlijk, de ander of het leven aan te gaan, zodat je het wezenlijke in jezelf als een bloem laat ontluiken en vanuit deze rijkdom ook de ander of het leven in die volheid en vrijheid wenst te ontmoeten. Zo komen vanuit liefde de diepere waarden van zowel jezelf als van dat waar je mee in relatie gaat, verlangend samen en vreugdevol bij elkaar.


In de relatie met jezelf begeleidt LovesharingTantra je tot aan de oevers van het liefdesmeer dat in je spirituele hart op je ligt te wachten. De oppervlakte van dit liefsdesmeer weerspiegelt wie je bent en herinnert je aan de essentie waar jij en alles wat bestaat uit voortgekomen zijn. beïnvloed door die diepgang voel je dan je verlangen om ook de relatie met de ander en het leven aan te gaan en ervaar je hoe dat zowel jou als de ander, als de wereld om je heen, het diepst gelukkig maakt.

 
kop-meditatie-2.jpg