lotus-80463E.png

Light of Being-Meditation

lotus-80463E.png
kop-meditatie-2.jpg

Kennismaken met de Light of Being Meditatie:

Een weg naar vrede, liefde, vertrouwen en één-zijn

Onlinecursus: kennismaken met de Light of Being Meditatie

In deze cursus bieden we je de mogelijkheid om te ervaren of deze vorm van meditatie een antwoord kan zijn op je verlangen om te leren mediteren. Verlang je om je brein tot rust te laten komen en bevrijd te raken van je vernauwde concentratie-gewoonte? Verlang je om ook je emoties te laten rusten en je hart te openen voor de liefde die je in wezen bent? Verlang je om in vrijheid te mogen rusten in je bekken van waaruit je kunt zijn wie je werkelijk bent en verlang je te voelen dat je een deel bent van een groter geheel?


In onze bijeenkomsten maken we gebruik van begeleide meditaties en ook van de ondersteuning van meditatieve yoga, adembegeleiding, energetische oefeningen en meditatieve muziek. In deze kennismakingscursus gaan we nog niet in op het gebruik van de mantra die een wezenlijk onderdeel is van de Light of Being meditatie. Deze mantra komt pas uitgebreid aan de orde tijdens een verdiepingscursus.

We bieden acht onlinebijeenkomsten van een uur aan via Zoom en ook een meditatieretraite (weekend) in ons spirituele centrum in België. Je kunt aan beide mogelijkheden meedoen en ze ook los van elkaar volgen. Spreekt dit thema je aan, dan ben je van harte welkom om deel te nemen.

Online retraite 'Meditatie: jezelf liefhebben'

Meditatie is liefde voor jezelf, voor je bestaan, voor het leven dat je bent. Tijdens deze retraite bieden we je de ruimte om via meditatie contact te maken met de mens die je bent en te ervaren dat alles wat je bent er mag zijn. Je gaat liefdevolle aandacht geven aan jezelf, niet aan je bezigheden, omstandigheden of problemen maar aan jou, je bestaan en alles wat daarin voelbaar is, met als diepste grond daarin de wezenlijke liefde die je bent.


We bieden je iedere dag twee bijeenkomsten aan met begeleide meditatie en gesprek. Daaromheen is veel stilte. Je hebt veel ruimte om met jezelf te zijn en te wandelen. In de bijeenkomsten maken we ook gebruik van de ondersteuning van meditatieve yoga, adembegeleiding, energetische oefeningen en meditatieve muziek.


Spreekt dit je aan, dan ben je van harte welkom in ons Light of Being centrum in België, gelegen in de Belgische Eifel, in een rustige en prachtige omgeving waar je kunt wandelen om de stilte en schoonheid van de natuur te beleven.

Online cursus meditatie: een weg naar vrede, liefde, vertrouwen en éénzijn

Vijf bijeenkomsten op vrijdagochtend van 10.00-11.00 uur.

Data: 5 nov (gratis proefles) 12, 26 nov, 3 en 10 dec.

Bijdrage: € 40,- voor 4 bijeenkomsten.


Individuele sessie Light of Being-Meditatie

Op afspraak.

Bijdrage: € 60 per uur.

Locaties: In België: Praktijk Light of Being Centrum, Hergersberg 49 in Büllingen (België), op verschillende plaatsen in Nederland en online. Zie de pagina Teachers en docenten.


Individueel specialisatietraject Light of Being-Meditatie

Programma en bijdrage op basis van persoonlijke situatie in overleg.


Contactpersoon: Annâme (0032 (0)487 226911)

 
lotus-80463E.png
meditatie-2.jpg
lotus-80463E.png

Anandajay over Light of Being-Meditation


Light of Being-Meditation is een vorm van verinnerlijking waarbij je,

mede door het gebruik van een mantra,

contact maakt met dat wat, achter alle veranderingen,

wezenlijk in je is.

Anandajay zegt over de beginselen van deze werkvorm: De Light of Being-Meditation nodigt je uit om via vier fases, vanuit de gewoonten van het ego af te dalen naar de zijnsbron in jezelf. Deze beweging brengt je van de oppervlakte naar je inhoud. Het bijzondere aan deze meditatie is dat haar verinnerlijkende beweging je ego organisch laat verzachten, zodat je inhoud helderder ervaarbaar wordt.


Het mediteren vertolkt je verlangen om je voor jezelf te openen en een dieper contact met je essentie aan te gaan. Als dat verlangen ruimte krijgt, stroomt je levensenergie vrijer door je heen, word je opener voor je aanwezigheid en kom je in verbinding met de uitstraling van je innerlijk, van je ziel.

In deze meditatie maak je gebruik van een mantra die steeds meer bij jou en je meditatie gaat horen en je helpt om in een innigere verbinding met het essentiële in jou te komen. Je ervaart daardoor steeds duidelijker een omhullende stilte en innerlijke vrede.


Op deze manier ben je even helemaal samen met je essentie, met je zelf en met het gehele bestaan. De Light of Being-Meditatie brengt je op een natuurlijke en vloeiende manier naar een liefdevol en vredig samenzijn met je wezen en het leven als geheel.

 
kop-meditatie-2.jpg