lotus-80463E.png

KoshaMassage

lotus-80463E.png
kop-meditatie-2.jpg

Een massage van de vijf subtiele omhulsels

rondom je ziel (de koshas)


Een energetische en helende massage

bevrijdend, ontspannend en verbindend,

de weldaad van het thuiskomen in jezelf

je voelt je weer vredig, geborgen en geheeld.

Dit is een energetische massage die jou tot in je diepste diepte weer tot leven brengt. Met zachte aanrakingen worden de vijf omhullingen (kosha’s) van de ziel wakker gemaakt of ‘op hun gemak gesteld’. Dat betekent dat je niet alleen fysiek en geestelijk een diepe rust gaat ervaren, maar dat ook je levensenergie weer vrijkomt om jou te vitaliseren en dat je gevoel ontlast wordt van bedrukkingen.

Door al deze bevrijdingen krijgt het zielelicht in je kern weer haar natuurlijke ruimte om door de vijf kosha’s heen te stralen en voel jij dat je weer thuisgekomen bent in je diepste zelf. Geborgen en vrij.


Lees meer over de vijf kosha’s rondom de ziel onder de foto.

Individueel consult KoshaMassage

Op afspraak.

Duur sessie: ca. 90 minuten.

Locaties: In België: Praktijk Light of Being Centrum, Hergersberg 49 in Büllingen (België), op verschillende plaatsen in Nederland en online. Zie de pagina Teachers en docenten.

Bijdrage: € 75


Individueel specialisatietraject KoshaMassage

Programma en bijdrage op basis van persoonlijke situatie in overleg.


Contactpersoon: Annâme (0032 487 226 911)

 
lotus-80463E.png
meditatie-2.jpg
lotus-80463E.png

Anandajay over KoshaMassage


De KoshaMassage is een zachtaardige massage
die op de vijf energielagen rondom je ziel (kosha’s) inwerkt
en daardoor direct invloed uitoefent op je bewustzijn.
De massage harmoniseert de kosha’s op een vloeiende wijze,
zodat er zich een gevoel van allesomvattendheid ontvouwt,
waarin je bewustzijn vrede vindt.

Anandajay zegt over de beginselen van deze werkvorm: De KoshaMassage brengt op een subtiele manier beweging, openheid, vrijheid en stroming in de vijf energetische lagen rondom je ziel. De eerste, buitenste laag is de Annamaya kosha, die betrekking heeft op de vrijheid van de cellen van het lichaam. De tweede laag is de Pranamaya kosha, die betrekking heeft op alle ruimte waarin energie in jou beweegt. De derde laag is de Manomaya kosha, die betrekking heeft op sensitiviteit van je denken, voelen en handelen. Nog dichter bij de ziel is er dan de Vijnanamaya kosha, die betrekking heeft op alles wat met licht, inzicht, weten en onderscheidingsvermogen te maken heeft en vervolgens is er nog de Anandamaya kosha, die betrekking heeft op je spirituele beleving van liefde, vrede en gelukzaligheid. Vandaar dat deze massage een bewustzijnsmassage kan worden genoemd.

Om meer in overeenstemming te komen met het licht en geluk van de ziel, wat ieders meest ingeboren wens is, wordt tijdens de kosha-massage zachtaardig met de fysieke referentiegebieden van deze energetische lagen omgegaan. Hierdoor word je weer op alle vijf je bestaansdimensies aangesproken, zodat die vervolgens als een geheel samenvloeien en je omhullen. Gedurende de massage worden harmonische, vloeiende bewegingen op je lichaam, langs energiebanen en rondom je chakra’s gemaakt en worden ook daarmee corresponderende, energetische gebieden in je aura aangeraakt. Het lichaam raakt daardoor steeds dieper ontspannen, je energieën gaan vrijer stromen, je handelen komt meer in overeenstemming met je denken en voelen, je durf weer meer op je diepere weten te vertrouwen en je wordt je diepgaander bewust van je ziel en haar kwaliteit van gelukzaligheid. Je ervaart dan weer wat voor een schoonheid het holistisch menszijn in zich draagt.

 
kop-meditatie-2.jpg