lotus-80463E.png

Kerst-retraite

lotus-80463E.png
kop-meditatie-2.jpg

Steeds opnieuw geboren worden

In de periode rondom Kerstmis en de Zonnewende nodigen we je uit om samen met ons te doorvoelen, los van elke traditie, maar wel geïnspireerd door universele thema’s, wat het thema ‘geboren worden’ voor jou betekent.

Is het niet zo dat we er eigenlijk diep naar verlangen om steeds opnieuw geboren te worden? En dat we elke keer als we het licht toelaten daar waar het donker was, het oude loslaten en geboren worden in een nieuwe ruimte, in een ‘nieuw leven’?

Spreekt dit thema je aan, dan ben je van harte welkom in ons Light of Being Centrum in de Belgische Eifel, in een rustige en prachtige omgeving waar je naar hartelust kunt wandelen om de stilte van de natuur te beleven. Adres: Hergersberg 46, 4760 Büllingen, België.

Praktische informatie

Data: Zondagavond 26 december tot woensdag middag 29 december. 

Prijs € 395, exclusief maaltijden. 

Contactpersoon: Annâme, 0032 487 226 911.


Programma

We bieden je een dagstructuur met een gezamenlijk programma, stilte momenten en sociale momenten, en daarnaast is ook genoeg tijd om met jezelf door te brengen.

In onze bijeenkomsten zullen we het thema ‘steeds opnieuw geboren worden’ doorvoelen aan de hand van begeleide meditaties en gesprekken. We gebruiken ook andere ingangen zoals adembegeleiding, yoga en SacredDance zodat jij het thema tastbaar kunt ervaren en jezelf in deze nieuwe ruimte kunt ontmoeten.


Daarnaast kun je een individuele sessie aanvragen ter ondersteuning voor je proces. Je kunt je inschrijven voor Light of Being Yoga,- Healing, -Massage, -AuraAwakening of een gesprek, voor een bedrag van 60,- per sessie.

 
lotus-80463E.png
meditatie-2.jpg
lotus-80463E.png

Fragment uit een meditatie van Anandajay

“Je wordt niet maar één keer geboren, je wordt constant geboren, als je dat wenst. Elke keer als je een verandering ondergaat, een inzicht waar laat worden, word je vervolgens in een nieuwe ruimte geboren. Je wordt steeds in een veranderende incarnatie geboren, een veranderende omgeving, een veranderend bewustzijn, een veranderende emotionele ruimte. Je wordt constant herboren en herboren en herboren. Dat is de bedoeling van het leven.

De geboorte, door het geboortekanaal heengaan, van de beslotenheid naar de openheid, dat maak je elk moment weer mee. Als je iets wat je kent, wat geborgen voelt, loslaat, ga je door iets spannends heen en kom je in een andere ruimte en dan voel je “oh ja, dit is waar ik naar verlangde!”. Dan weet je waarom je door die smalle spannende gang bent gegaan.”

 
kop-meditatie-2.jpg