lotus-80463E.png

Light of Being Introductie-dag

lotus-80463E.png
kop-meditatie-2.jpg

Introductiedag met Anandajay

Op deze kennismakingsdag met ShantiYoga, Light of Being-Meditatie en gesprekken gaat Anandajay in op thema’s zoals licht, zijn, relatie en vrijheid, en ben je welkom met al je vragen over dat wat je bezighoudt in jouw (spirituele) ontwikkeling of in de ontwikkeling van de wereld op dit moment. 

Je leert Anandajay kennen in zijn geheel eigen benadering van menszijn en spiritualiteit en je wordt uitgenodigd te delen in het open en lichtende bewustzijn dat hij ervaart. Je kunt zo ook direct proeven wat zijn retraites voor jou zouden kunnen betekenen. Na de bijeenkomst kun je hierover verdere praktische informatie krijgen. Als je alvast iets over zijn aanbod wilt lezen, zie dan bij zijn activiteiten op de homepage.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 4 juni 2022 van 12.00-16.30 uur.

Locatie: Centrum ‘De Vuurvlieg’, Tweede Oude Heselaan 179a, Nijmegen.

Bijdrage: € 75.


Download inschrijfformulier

(het formulier gelieve opslaan en invullen op je computer)

 
lotus-80463E.png
meditatie-2.jpg
lotus-80463E.png

Anandajay over (spiritueel) bewust leven

‘Hoe kunnen we weer met elkaar en de schepping om ons heen leven vanuit empathie en betrokkenheid? Hoe ga je om met het immense verschil tussen je fysieke bestaan, dat aan materie en vormen gebonden is, en je innerlijke, onmetelijke diepgang die vrij is? Hoe kunnen diepgang en vorm verbonden raken, wat is mogelijk, wat is ‘de waarheid’ en waar is jouw bestaan eigenlijk op gestoeld? 

In een maatschappij, waarin traditionele stromingen steeds transparanter worden en niet meer als leidraad kunnen fungeren en waarin de wens naar vrijheid en authenticiteit almaar groeit, zul je als gevoelig en bewust mens deze vragen tegenkomen. Misschien kan ik, door hoe ik mijn leven en mijn bezieling ervaar en leef, anderen ondersteunen om ook te ontwaken voor deze innerlijke waarden, die binnenin voor iedereen liggen te wachten op herkenning, erkenning en hereniging.’

 
kop-meditatie-2.jpg