Inspiratiebijeenkomsten

lotus-80463E.png
Inspiratiebijeenkomsten
lotus-80463E.png

Verdieping van de inzicht- en meditatievideo's

en een mogelijkheid om verschillende werkwijzen te leren kennen

We horen steeds weer hoe fijn mensen de invoel-oefeningen vinden, waarmee Anandajay de thema’s van zijn video’s tastbaar ervaarbaar maakt. Om een indruk te geven: zijn video’s hebben thema’s als ontwaken & leven, liefde & kracht, relatie en tantra. De verdiepende oefeningen zijn op het gebied van o.a. yoga, tantra, adem, massage, aura awakening en dans. Om je te inspireren en te ondersteunen bij het doen van de oefeningen die je in contact brengen met diepere lagen van jezelf, bieden we als schoolteam telkens na het verschijnen van de video’s online inspiratiebijeenkomsten aan.

We begeleiden een aantal van de invoel-oefeningen, waarna je in een deelronde vragen kunt stellen en ervaringen verdiepen. Voel je vrij om te komen proeven wat deze verinnerlijkende bijeenkomsten voor je kunnen betekenen.


Voor wie

Naast degenen die de video’s en inspiratiebladen ontvangen, kunnen de bijeenkomsten ook interessant zijn voor mensen die de video’s en ons nog niet kennen, maar wel met de Light of Being werkwijzen kennis willen maken. Voel je welkom!

Praktische informatie

Praktische informatie

De bijeenkomsten zijn telkens op een zaterdag of zondag. De online-bijeenkomsten zijn van 10.00-12.30 uur.


Data: zaterdag 12 februari (online), zondag 20 maart (vriendschapsdag live in de Vuurvlieg in Nijmegen van 12.00-16.00 uur) en zaterdag 14 mei (online).

Je kunt je per keer aanmelden, graag tot 3 dagen van tevoren.

Locatie: online, behalve op 20 maart (in de Vuurvlieg).

Bijdrage: op basis van donatie.

Begeleiding: Teachers

Contactpersoon: Renate, tel. 0032-80-215504, 0032-479 885 607 of laat een bericht achter.

lotus-80463E.png
DevotioneleYoga-kop.jpg
lotus-80463E.png

De twaalf werkvormen

Light of Being-Meditation

Light of Being-Meditation is een vorm van verinnerlijking waarbij je, mede door het gebruik van een mantra, contact maakt met dat wat, achter alle veranderingen, wezenlijk in je is.


PeaceBreathing

De PeaceBreathing is een ademhalingsbegeleiding, die je volledige ademruimte op een organische manier vrij maakt, innerlijke vrede in je laat ontstaan en via je aura je energetische beleving harmoniseert.


ChakraHealing

ChakraHealing is een vorm van healing, die vanuit een diep respect voor de helende waarde van pure levensenergie, je chakra’s weer afstemt op de kracht van je bestaan en bezieling.


KoshaMassage

De KoshaMassage is een zachtaardige massage die op de vijf energielagen rondom je ziel (kosha’s) inwerkt en daardoor direct invloed uitoefent op je bewustzijn. De massage harmoniseert de kosha’s op een vloeiende wijze, zodat er zich een gevoel van allesomvattendheid ontvouwt, waarin je bewustzijn vrede vindt.


MantraPrayers

MantraPrayers zijn uitingen van spirituele poëzie of gebeden, waarin je met bijpassende gebaren, je eerbied voor je innerlijke waarden en je dankbaarheid voor je bestaan tot uitdrukking brengt.


SacredDance

SacredDance is een vorm van verinnerlijkende en heel makende dans, die je zowel onderling verbindt als individueel een vreugdevolle, spirituele vrijheid laat ervaren.

AuraAwakening

Met AuraAwakening vergroot je je zelfbewustzijn door ontvankelijk te worden voor de veelzeggendheid van je aura. Door de sferen van je aura te herkennen en in te kleuren in tekeningen van spirituele beleving, laat haar gevoelige wijsheid je steeds verder ontwaken in je aanwezigheid.


ShantiYoga

ShantiYoga is een meditatieve vorm van lichaamscontact waarmee je vanuit genegenheid voor je menselijke bestaan, je lichaam en ziel met elkaar in vrede en harmonie laat komen.


HeartSinging

HeartSinging is het vanuit je hart en je innerlijke bewogenheid zingen van woorden, klanken en mantra’s, die betrekking hebben op ervaarbare waarden van liefde, innerlijkheid en geluk.


LovesharingTantra

LovesharingTantra is het intiem in relatie gaan met datgene wat je in jezelf, het leven en anderen ontmoet. Omdat wederzijds respect de uitwisseling steeds blijft vergezellen, is het een diepgaand en relationeel delen, waarin je samen tot een grotere heelheid komt dan die van jezelf.


SoulGuidance

SoulGuidance is een individueel toegespitste, spirituele ontwikkeling, die beantwoordt aan je wens om meer met je bezieling in overeenstemming te leren leven.


LightMessenger

Een LightMessenger brengt, via lichaamswerk of lezingen, spirituele boodschappen over, die het bewustzijn van mensen verlichten en het vrijmaken voor de diepgang van het bestaan, zodat innerlijke vrede en oorspronkelijke saamhorigheid samen weer de liefdevolle basis kunnen vormen van een gelukkig bestaan.

 
meditatie-yoga-voet.jpg