lotus-80463E.png

HeartSinging

lotus-80463E.png
kop-meditatie-2.jpg

HeartSinging:

Zingen en spreken vanuit je innerlijke stem

Online cursus HeartSinging

Als je graag meer vanuit je innerlijke stem wilt spreken en zingen, geeft deze online basiscursus je een ingang om je, via het maken van klanken, af te stemmen op je innerlijke stem. Je gaat daardoor steeds duidelijker voelen waar je in je dagelijkse leven op afgestemd bent.


Deze cursus HeartSinging bestaat uit vier online sessies (via Zoom) van een uur.  Je krijgt onder meer oefeningen, waarin je klanken maakt, die je in verbinding met je chakra´s of bepaalde gevoelswaarden laat komen. Spreekt dit thema je aan, dan ben je van harte welkom om deel te nemen.

Zingen vanuit je innerlijk

Heartsinging betekent niet alleen maar dat je leert zingen vanuit je hart en je innerlijk, het betekent ook dat je naar de diepere grondtoon (de ‘onhoorbare toon’) van het leven en van je innerlijk leert luisteren. Vaak luisteren we in ons dagelijks leven naar de conditioneringen van de maatschappij en naar de stemmen van ons ik, waardoor we in onze communicatie vaak niet meer afgestemd zijn op de stem van ons innerlijk.


In deze sessies leer je te voelen hoe je, net als bij het stemmen van een instrument, afgestemd bent, en leer je onderscheid te maken tussen de stem van je ik en de stem van je ziel. Ook maak je kennis met de werking van verschillende klanken, zoals de ‘A’ en de ‘O’. Door bijvoorbeeld klanken te zingen vanuit de verschillende chakra’s, schoon je je energieën op en raak je meer en meer afgestemd op jezelf en je diepere waarden.

Online vervolgcursus 2021: Zingen en spreken vanuit je innerlijke stem

Basiscursus van vier bijeenkomsten: zondag 20u tot 21.15

Data: 21 nov (proefles), 28 nov,  5 december, 12 dec.

Online via Zoom

Bijdrage: € 50,- voor vier lessen.


Individuele sessie HeartSinging

Op afspraak.

Bijdrage: € 60 per uur.

Locaties: In België: Praktijk Light of Being Centrum, Hergersberg 49 in Büllingen (België), op verschillende plaatsen in Nederland en online. Zie de pagina Teachers en docenten.


Individueel specialisatietraject HeartSinging

Programma en bijdrage op basis van persoonlijke situatie in overleg.


Contactpersoon: Carina (0032 474 69 42 66, carina@lightofbeing.org)

 
lotus-80463E.png
meditatie-2.jpg
lotus-80463E.png

Anandajay over HeartSinging


HeartSinging is het vanuit je hart en je innerlijke bewogenheid
zingen van woorden, klanken en mantra’s,
die betrekking hebben op ervaarbare waarden van liefde, innerlijkheid en geluk.

Anandajay zegt over de beginselen van deze werkvorm: via de HeartSinging word je uitgenodigd om liefdevol in verbinding te gaan met de sfeer en diepgang van je hart en de essentie van jezelf. Door je aanraakbaarheid via diverse klanken naar de buitenwereld te laten stromen en daar te laten klinken, laat je horen hoe jij je innerlijke waarde beleeft.


Vanuit HeartSinging bezing je eigenlijk jouw liefdesrelatie met je wezen. Door vanuit die waarde te zingen, laat je je devotionele gevoelens helend op je inwerken.


In de HeartSinging neem je de tijd om elke klank uit de puurheid van je hart te laten ontstaan, en door je ademstroom gedragen te worden. Door via je devotionele zingen ruimte te geven aan het vrijelijk uiten van je diepgang, breng je jezelf in overeenstemming met de klanken en vibraties van je ziel.


Of je nu meezingt met bestaande mantra’s of een klank, puja of mantra vanuit jezelf ten gehore brengt, het is pas HeartSinging als het een vorm van toewijding is aan de schoonheid die je in je innerlijk ervaart. Als devotionele mantra’s gedurende een langere tijd langzaam in je mogen rijpen, zorgen ze er voor dat uiteindelijk je hart ze zingt

 
kop-meditatie-2.jpg