Consulten met Anandajay

lotus-80463E.png
Consulten met Anandajay
lotus-80463E.png

Individuele ontmoetingen met Anandajay

In de periode van juni tot en met oktober zijn er doorlopend mogelijkheden om één of een reeks individuele ontmoeting(en) met Anandajay te boeken. Anandajay heeft met zijn gevoelige openheid de gave om precies te kunnen duiden waar je volgende stap naar bevrijding ligt. Gedurende een individuele ontmoeting is dat wat Anandajay in jouw energieën leest (of jullie energieën als je als koppel komt) de leidraad voor zijn gesprek en begeleiding. Juist daar waar je onhelder bent, of in onbewuste gewoontepatronen zit, kan hij aanreiken wat jij nog niet voelt of ziet. Hij helpt je om het contact aan te gaan met wat er in je leeft en laat je ervaren dat je verlangen naar spirituele vrijheid groter is dan je angst om het bekende los te laten. Een individuele ontmoeting met Anandajay kan passend zijn als je behoefte hebt aan:

  • een spiritueel en energetisch inspirerend gesprek voor jou alleen of samen met je partner of naaste

  • een uitgebreidere ontmoeting van 2.5 uur, waarbij ingegaan wordt op een door jou aangedragen levensthema. Na het gesprek geeft hij je, als dat past, een energetische healing van je bewustzijn, lichaam en aura of begeleidt hij je met een passende adem-, yoga of visualisatie oefening, waardoor de ontstane helderheid nog diepgaander in je waar kan worden.

  • individuele (of kleine groep) supervisie in één van de twaalf van de Light of Being Teachings voor deelnemers aan de yoga en tantra opleidingen, de TeachingsRetraite

  • individuele supervisie in één van de twaalf van de Light of Being Teachings voor life-coaches en alternatieve therapeuten

  • individuele tanpura begeleiding (eventueel door of samen met Raju).

Praktische informatie

Gesprekken en andere individuele ontmoetingen met Anandajay kunnen in 2022 worden geboekt in de maanden juni tot en met oktober. Gesprekken van maximaal een uur kunnen ook via Zoom plaatsvinden, maar de andere begeleidgsvormen vinden live in België plaats.


Bijdragen

€ 100 per uur individueel.

€ 140 per uur bij 2 personen.

€ 180 per uur bij 3 personen.

€ 250 voor een sessie van tweeënhalf uur (combinatie van gesprek met een healing of andere teachings).

Data: Op 5, 15, 25, 30 en 31 juli, 12 en 25 augustus, 2, 16, 21 en 23 september, 7, 14, 24 en 25 oktober en 7 november 2022. 


Gesprekken vinden plaats tussen 13.00 en 17.00 uur (of eventueel 18:00 uur) en zijn op afspraak, je kunt daarvoor contact opnemen met het secretariaat.

lotus-80463E.png
DevotioneleYoga-kop.jpg
lotus-80463E.png

Individuele begeleiding en verblijf

Aan de school is een praktijk verbonden waar individuele begeleiding wordt gegeven in de twaalf spirituele werkvormen die Anandajay heeft ontwikkeld om je de waarde, diepgang en rijkdom te laten ervaren van het leven dat jij bent.


Individuele begeleiding van Anandajay is op aanvraag mogelijk in bepaalde weken in de zomerperiode en individuele sessies van de teachers zijn het hele jaar door mogelijk.


Het Light of Being-centrum staat het gehele jaar voor je open om er te verblijven, één of meer gesprekken met Anandajay te hebben als hij er is, of mee te doen aan verschillende activiteiten die we er organiseren. Zo geven we meditatie- yoga- en puja bijeenkomsten en als er voldoende mensen zijn organiseren we ook de Surya Namaskar in de ochtenden en de Sri Ananda dans in de avond. 

Je kunt daarnaast ook gesprekken aanvragen met mensen van de School, of gebruik maken van een individuele Light of Being Massage, Healing, Adem, of Yoga sessie. Stel zo zelf je programma samen om nog meer diepgang en licht te brengen in je verblijf en je spirituele proces te ondersteunen.


Het Light of Being Centrum met de prachtige wandelomgeving is een fijne plek om een tijdje te zijn. Het blijkt steeds weer dat gasten zich in de rust en stilte op hun gemak en geborgen voelen en weer meer verbonden raken met zichzelf. Dat gunnen we iedereen, dus voel je welkom!


Ook als je nog nooit hebt deelgenomen aan de activiteiten van de Light of Being kun je contact met ons opnemen om met ons af te stemmen wat de mogelijkheden zijn.

 
meditatie-yoga-voet.jpg