lotus-80463E.png

ChakraHealing

lotus-80463E.png
kop-meditatie-2.jpg

ChakraHealing en Selfhealing:

De zijnsenergie weer laten stromen en stralen

Cursus Selfhealing

Het weer in stroming brengen van je zijns- of levensenergie kun je ook zelf, door bij jezelf healingpunten aan te raken. In de cursus Selfhealing leer je je te openen voor de zijnsenergie, je leert de verschillende manieren van aanraken kennen en we oefenen met de meest relevante healingpunten en hun specifieke werking.


De cursus Selfhealing bestaat uit twee maal vier online sessies (via Zoom) van een uur, waarin je kunt ervaren wat de Chakrahealing voor je kan betekenen. Bij deze vorm van Selfhealing word je uitgenodigd verschillende energetische punten van je lichaam aan te raken. 


Door open te gaan voor deze aanrakingen en de levensenergie die je ontvangt, toe te laten, kan deze weer vrij in je lichaam gaan stromen. Zo komt er ruimte om opgebouwde spanningen los te laten en ontstaat er van binnenuit een natuurlijk evenwicht. Je voelt je geheeld en dat wil zeggen: je ervaart weer 'de heelheid die je bent', waardoor je je waardevoller en innerlijk vervuld voelt. Spreekt dit thema je aan, dan ben je van harte welkom om deel te nemen.

70 healingpunten rondom de 7 chakra’s

Anandajay heeft in deze vorm van healing 70 healingpunten op het lichaam beschreven. De aanraking en instroom bij elk van deze punten brengt een energie in beweging met een specifieke zijnskwaliteit. Zo brengen de punten op de enkels bijvoorbeeld een energie in stroming die je thuisbrengt bij de ‘enkelvoud’, de eenvoud van jezelf. Je voelt daardoor dat je op jezelf staand bent en je wordt door de stroming via je voeten in contact gebracht met de aarde als jouw draagvlak.


Een ChakraHealing sessie

De ChakraHealing kenmerkt zich door het open en relationele samenzijn van de healer en degene die geheald wordt. De heling is in zekere zin een samenwerking. De healer laat via zijn handen of vingertoppen de zijnsenergie naar de ontvanger stromen en deze wordt gevraagd zich ervoor te openen, de aangeboden energie aan te nemen en de heling daadwerkelijk toe te staan.


Dit proces van energie ontvangen (en/of loslaten) brengt stroming op gang, waardoor grenzen en blokkades kunnen verzachten of zich oplossen, zodat het levenslicht meer ruimte krijgt om door je heen te stralen en jij je daardoor weer meer een geheel voelt, je je ‘geheeld’ voelt.

Online cursus Selfhealing

Vijf bijeenkomsten op donderdagavond van 20:00-21:00 uur.

Data:  4, 11, 18 nov, 2, 9, 16 dec.

Locatie: online via Zoom.

Bijdrage: € 10,- per bijeenkomst


Individuele sessie ChakraHealing

Op afspraak.

Duur sessie: ca. 90 minuten.

Locaties: In België: Praktijk Light of Being Centrum, Hergersberg 49 in Büllingen (België), op verschillende plaatsen in Nederland en online. Zie de pagina Teachers en docenten.

Bijdrage: € 75


Individueel specialisatietraject ChakraHealing

Programma en bijdrage op basis van persoonlijke situatie in overleg.


Contactpersoon: Annâme (0032 487 226 911)

 
lotus-80463E.png
meditatie-2.jpg
lotus-80463E.png

Anandajay over ChakraHealing


ChakraHealing is een vorm van healing,
die vanuit een diep respect voor de helende waarde van pure levensenergie,
je chakra’s weer afstemt op de kracht van je bestaan en bezieling.

Anandajay zegt over de beginselen van deze werkvorm: Vanuit de ChakraHealing benader je je menszijn als een op zich staande kosmos van elementaire levensenergieën, waarbinnen zeven chakra’s de belangrijkste planeten zijn. Om deze chakra’s, deze verzamelplaatsen van bepaalde energiën, tot hun volledige bloei te laten komen, is het belangrijk dat ze hun energie vrij mogen uitstralen.


Het verlangen om geheeld te worden, weer heel te zijn, is dan ook niets anders dan de vraag om je verder open te stellen voor de invloed van deze energieën. Bij ChakraHealing ondersteun jij de ander of ondersteunt iemand anders jou, om via bepaalde punten op het lichaam energie steeds dieper toe te laten en het daardoor ervaren van vervulling en heelheid.

Degene die jou deze healing geeft, zal zich eerst meditatief openen voor de kosmos die jullie beiden omgeeft en de zijnsenergie die jullie beiden draagt. Van daaruit biedt hij of zij jou deze levensenergie aan, door je op bepaalde punten aan te raken en je uit te nodigen je daar te openen. Als ontvanger wordt je bij de ChakraHealing uitgenodigd om energiestromingen te ontvangen en in je opgenomen te laten worden.


Deze relationele uitwisseling laat beiden gelijkwaardig samenzijn, zodat vanuit die vredige basis een healing kan plaatsvinden vanuit de bron van het leven. Hierdoor zul je weer stabieler op je eigen zijnsgrond komen te rusten, zodat je chakra’s van daaruit hun evenwicht kunnen terugvinden en je heelheid kunt ervaren.

 
kop-meditatie-2.jpg