lotus-80463E.png

AuraAwakening

lotus-80463E.png
kop-meditatie-2.jpg

AuraAwakening:

Kleuren wat je voelt en in kleur mogen bestaan

Online cursus AuraAwakening

In deze online cursus maak je kennis met de energieën van je chakra’s en hun uitstraling in de aura om je heen. Hij is toegankelijk voor beginners en gevorderden, want het is voor iedereen steeds weer opnieuw waardevol om aandacht te hebben voor deze gebieden. Je wordt begeleid door een meditatie die je gevoelig maakt voor jouw energetische werkelijkheid en je leert deze te voelen, te verstaan, te vertalen naar kleur en in te kleuren op speciaal daarvoor ontworpen tekeningen. Door te ‘kleuren wat je voelt en te voelen wat je kleurt’ worden deze energieën ook op papier zichtbaar waar, waardoor het contact ermee intenser wordt en ontroeren kan, omdat het eigenlijk zo vertrouwd aanvoelt, maar misschien nooit zo bewust ontmoet is.


Deze cursus kan je dus helpen gevoeliger te worden voor deze subtiele lagen en deze weer bij je te laten horen. Door je ervoor te openen en de werkelijkheid van hoe het op dat moment bij je aanvoelt, zonder oordeel, liefdevol aan te nemen, geef je jouw chakra’s en aura gelegenheid zich te openen en tot bloei te komen.

Zo krijg je er een gekleurde, energetische dimensie bij, waarin jouw bestaan completer aanvoelt en jij jezelf op een heel nieuwe manier kunt ontmoeten. Door die openheid die dan ontstaat, wordt ook jouw essentie beter voelbaar en kan haar vredige liefde meer gaan stralen. Spreekt dit thema je aan, dan ben je van harte welkom om deel te nemen.


Chakra & kleur

Alles is energie en alles heeft een uitstraling en ook de mens heeft een uitstraling, de aura. De zeven chakra’s ontvangen de pure levensenergie, ze verzorgen al je lichaamsfuncties, geven jou verschillende specifieke kwaliteiten en stralen door je persoonlijkheid weer uit in verschillende kleuren. Alles wat je meemaakt, denkt of voelt heeft invloed op de openheid en op de kleur van de chakra’s en dit allemaal heeft weer invloed op jouw lichaam, je aura en je welbevinden. Dit fundamentele energetische deel van je bestaan is het meer dan waard om te leren kennen en aandacht en ruimte te geven.

Online cursus AuraAwakening


Basiscursus van 3 bijeenkomsten: dinsdag 10.00-11.30 uur.

Data: 9 november (gratis proefles), 23 november, 21 december.

Bijdrage: € 45 

Vervolgcursus van 3 bijeenkomsten: dinsdag 19.30-21.00 uur

Data: 16 en 30 november, 14 december.

Bijdrage: € 45

Locatie: online via Zoom. De link krijg je van te voren toegestuurd.


Elke keer krijg je van tevoren een energietekening toegestuurd, die je kunt printen en tijdens de sessie kan inkleuren. Je hebt zelf fijne kleurpotloden nodig, minimaal 24 kleuren en een ondergrondje waar je de tekening op kan leggen.


Data vanaf oktober volgen binnenkort.


Individuele sessie AuraAwakening

Data: op afspraak.

Locaties: In België: Praktijk Light of Being Centrum, Hergersberg 49 in Büllingen (België), op verschillende plaatsen in Nederland en online. Zie de pagina Teachers en docenten.

Bijdrage: € 60 per uur.


Individueel specialisatietraject AuraAwakening

Programma en bijdrage op basis van persoonlijke situatie in overleg.


Contactpersoon: Carina (0032 474 69 42 66)

 
lotus-80463E.png
meditatie-2.jpg
lotus-80463E.png

Anandajay over AuraAwakening


Met AuraAwakening vergroot je je zelfbewustzijn
door ontvankelijk te worden voor de veelzeggendheid van je aura.
Door de sferen van je aura te herkennen en in te kleuren in tekeningen van spirituele beleving,
laat haar gevoelige wijsheid je steeds verder ontwaken in je aanwezigheid.

Anandajay zegt over de beginselen van deze werkvorm: In de AuraAwakening wordt je, via het herkennen van hoe het licht van je ziel door je menszijn heen in je aura uitkristalliseert, bewust van je verfijnde en energetische waarheid. Via de energieën van je aura ervaar je in welke mate het licht van je ziel door je bestaan heen mag schijnen, met andere woorden in hoeverre je je in je leven hebt geopend voor je bezieling.


Door je te openen voor de stromingen en kleuren die herkenbaar zijn in je aura, word je sensitiever voor die trillingen, sferen en energiestromingen en leer je te verstaan wat deze verfijnde reflecties van je ziel je willen zeggen over hoe het spiritueel gezien met je is.

Door deze energieën, kleuren en stromingen in tekeningen van menselijke, spirituele beleving in te kleuren, ontstaat er een schildering van hoe je energetische waarheid er op dat moment uitziet. Je hebt daarmee je relatie met je ziel en de uitstraling van jou als bezield mens vormgegeven, ondanks dat de ziel als tastbaar gegeven altijd een groot mysterie zal blijven.


Door uiteindelijk de definitieve kleurtekening van je aura via meditatieve ontvankelijkheid op je in te laten werken, zal je innerlijke weten verstaan hoe vrij en in overeenstemming je werkelijk met je ziel bent. Deze verfijnde bewustwording zal je helpen om het licht van je bezieling meer invloed te geven waar dat nodig is. De harmonisering die hierdoor op gang komt, zal ervoor zorgen dat je levenswijze en gezondheid meer in overeenstemming worden gebracht met het licht van je ziel, van je wezen, van jezelf.

 
kop-meditatie-2.jpg