lotus-80463E.png

Anandajay ontmoeten

lotus-80463E.png
kop-meditatie-2.jpg

Individuele ontmoetingen 

met Anandajay

In de periode van mei tot en met oktober zijn er doorlopend mogelijkheden om een of een reeks individuele ontmoeting(en) met Anandajay te boeken.


Tijdens een individuele ontmoeting met Anandajay is dat wat hij in jouw energieën leest (of jullie energieën als je als koppel komt) de leidraad voor zijn begeleiding. Juist daar waar je onhelder bent, of in onbewuste gewoontepatronen zit, kan hij aanreiken wat jij nog niet voelt of ziet. Hij helpt je om het contact aan te gaan met wat er in je leeft en laat je ervaren dat je verlangen naar spirituele vrijheid groter is dan je angst om het bekende los te laten.

Anandajay heeft met zijn gevoelige openheid de gave om precies te kunnen duiden waar je volgende stap naar bevrijding ligt. In de langere individuele ontmoetingen (tweeëneenhalf uur) ondersteunt hij de dan in je ontstane helderheid nog met een energetische healing van je bewustzijn, lichaam en aura of het geven van een passende adem-, yoga of visualisatie oefening.


De individuele ontmoetingen kunnen ook gebruikt worden ter verdieping van een van zijn twaalf Teachings of zijn opleidingen of voor individuele tanpura begeleiding.

Praktische informatie

Gesprekken met Anandajay kunnen in 2021 worden geboekt in de maanden mei tot en met oktober (live in België of telefonisch). Gesprekken vinden plaats tussen 12.00 en 18.00 uur: De nog beschikbare data zijn: 30, 31 oktober, 1 november (telefonisch) en 25, 26, 27 en 28 november.


Korte en langere sessies

Je kunt een gesprek boeken van een uur of een langere sessie van een gesprek in combinatie met verschillende teachings zoals healing, massage of yoga.


Bijdragen

€ 100 per  uur individueel.

€ 140 per uur bij 2 personen.

€ 250 voor een sessie van tweeënhalf uur (combinatie van gesprek en verschillende teachings).


Voor aanvullende informatie of om je aan te melden, kun je contact opnemen met het secretariaat.

 
lotus-80463E.png
meditatie-2.jpg
lotus-80463E.png

Ontmoetingen met Anandajay

in dagbijeenkomsten, weekenden of weken

In de periode van mei tot en met oktober zijn er verschillende mogelijkheden om Anandajay te leren kennen.


* Elk jaar is er een dagbijeenkomst in Nijmegen waar je wordt uitgenodigd te delen in het open en lichtende bewustzijn dat hij ervaart en jij kunt proeven en meemaken wat de Light of Being-meditatie, yoga, tantra en ‘de weg van inzicht’ voor jou kunnen betekenen.


* In het weekend Relatie en Aura, leer je energetisch te voelen (voelen vanuit je aura) en word je in contact gebracht met de schoonheid van en het respect voor wat zowel jij als de ander beleeft. In zijn begeleiding gaat Anandajay in op het laten ontstaan van vriendschap en vrede in alle dualiteiten die je in jezelf, met een ander en het leven tegenkomt.


* De Shanti yoga vierdaagse is als een liefdevol bad. Omhuld door klanken van muziek en stem zijn de eenvoudige en vloeiende yogabewegingen makkelijk te volgen en mede daardoor is er alle ruimte om je ook innerlijk te openen voor de overvloed aan licht of liefde die er in je woont en waar je mee in een gedragen verbinding komt.

* Wens je een intensievere begeleiding van Anandajay, dan kun je ook instromen in twee van zijn jaarprogramma’s: het Light of Being en het Meditatie programma. Beide bestaan uit een week in de zomer en vier video’s in de periode van oktober tot en met april waarin je door hem ook schriftelijk wordt begeleid.


Anandajay over het Light of Being programma ‘Ontwaken en Leven’: "De kracht van zowel de video’s als de ontmoetingen in de retraiteweek is dat je niet alleen (mentaal) bewust wordt, maar dat je bewustwordingen echt in je gevoel kunnen aankomen, zodat deze diepe aanrakingen kunnen doorwerken tot in je leefwijze en op jouw zielstrilling aansluiten."


Anandajay over het Meditatie programma: "De essentiële laag van bewustzijn die door meditatie wordt blootgelegd helpt je om voorbij te gaan aan alle externe invloeden en de beelden, meningen en oordelen die daaruit voortgekomen zijn. Ze opent je voor het beleven van inbedding, vreugde en vrede en laat je thuiskomen in het contact met je lichtende zijn."

 
kop-meditatie-2.jpg